Vesti
Žuta štampa
Nataša Bekvalac: Proslava druge godišnjice braka
24.01.2017. 20:00
Izvor: Kurir
Nataša Bekvalac: Proslava druge godišnjice braka
Pop pevačica Nataša Bekvalac i rukometaš Ljubomir Jovanović proslavili su ovaj za njih važan datum u svedenoj i intimnoj atmosferi, što ne čudi kada je reč o ovom paru, jer su se njih dvoje i venčali na isti način.
Kao jedna iskusna poznata ličnost koja je uvek pod svetlima reflektora i u centru medijskog interesovanja, Nataša Bekvalac (36) pažljivo bira šta će, kada i koliko otkriti medijima kada je u pitanju njen privatni život. Mada se na takve korake ne odlučuje često, ovaj put nije izdržala pa je delić svoje sreće podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Povod je, doduše, važan i veoma lep jer je pevačica proslavila drugu godišnjicu braka sa rukometašem Ljubomirom Jovanovićem (34) i ponosno najavila ulazak njihove romanse u treću godinu postojanja.
Nataša nije od onih osoba koje su sklone pompeznim obeležavanjima nekih važnih događaja.
Nedavno je za Story izjavila kako ni venčanje nije upriličila onako kako su mnogi očekivali, pa je samim tim i godišnjica protekla u istom maniru. Ono što je ipak rešila da objavi celom svetu kada je ova prilika u pitanju, jeste jedna romantična fotografija srećnog para na kojoj razmenjuju poljubac. Nije izostao ni komentar zgodne Novosađanke u kome se malo našalila, što je raznežilo njene pratioce i izazvalo salvu čestitki.
Kompletan intervju pročitajte u novom, 592. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 20. januara.