Vesti
Žuta štampa
Ko je dečko iz klipa ‘Nevinost’ i zašto Ceca bira mlađe muškarce za spotove?
31.01.2017. 20:00
Izvor: Tračara
Ko je dečko iz klipa ‘Nevinost’ i zašto Ceca bira mlađe muškarce za spotove?
Godinama unazad svaki maneken koji se pojavi u nekom od spotova Svetlane Cece Ražnatović postaje preko noći medijska ličnost, bilo da počnu da mu pristižu ponude za angažmane sa svih strana ili zato što krenu spekulacije da su on i folk diva u emotivnoj vezi.
Nakon premijere spota za baladu Nevinost, Aleksandar Petrović, koji tumači Cecinog partnera u ovom klipu, je postao predmet interesovanja mnogih, a javilo se i pitanje zbog čega je Ražnatovićeva odabrala tako mladog dečka za spot, budući da je razlika u godinama prevelika.
“Ja sam esteta. Brinem o ženama. Zato nikada nećete doživeti da u mojim spotovima vidite starijeg gospodina jer ja protežiram mladost. Naš narod kaže: ‘S kim si, takav si’, pa se vodim time. Nemam ništa protiv mlađih muškaraca, volim da budem u njihovom društvu. Meni je kuća puna omladine i osećam se mlada duhom”, obrazložila je pevačica svoj izbor u razgovoru za Informer.
“Uvek sam se trudila da u video-zapisima budu jako lepi i zgodni momci, sportisti. Tako je bilo i ovog puta. U spotu je glumio moj Nišlija Aleksandar Petrović. Super smo se proveli na snimanju. Drago mi je što je moj južnjak. On je prelep, prezgodan momak, super se slika. Sada će imati armiju žena koje će ga spopadati”, dodala je ona uz osmeh i poručila da je sa mnogim partnerima iz spotova ostala u prijateljskim odnosima.