Vesti
Sport
Vojvodina: Firmaši besplatno, Delije samo na jug!
02.03.2017. 20:00
Izvor: Mondo
Vojvodina: Firmaši besplatno, Delije samo na jug!
Navijačima Crvene zvezde neće biti dozvoljen ulazan ni na jednu tribinu "Karađorđa", osim južnu. Vlasnicima sezonskih karata - poklon! Distribucija ulaznica - preko klubova navijača.
Naredne srede, 8. marta, u Novom Sadu biće odigran crveno-beli derbi:
Vojvodina - Crvena zvezda.
Tim povodom, Novosađani su na svom portalu objavili saopštenje o tome kako će se deliti ulaznice. Deliti, jer je iz svega navedenog jasno da slobodne prodaje neće biti.
"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da će se podela ulaznica za derbi meč 25. kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde vršiti isključivo preko klubova navijača", saopštile su "lale" na svom portalu.
"Za meč između Vojvodine i Crvene zvezde važiće sezonske ulaznice FK Vojvodina, s tim da će u subotu, nedelju, ponedeljak i utorak, od 12 do 18 časova, u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona 'Karađorđe' (Dimitrija Tucovića 1), svi vlasnici sezonskih ulaznica moći će da dođu i na poklon preuzmu još jednu ulaznicu za predstojeći meč", naveli su Novosađani i dodali:
"U istim terminima (od subote do utorka, od 12 do 18 časova), ostatak ulaznica za zapadnu, istočnu i severnu tribinu besplatno će biti distribuiran navijačima Vojvodine preko zvaničnih klubova navijača 'Firma', 'Stara garda' i 'Slaninari zapad', pri čemu će jedno lice moći će preuzme samo jednu ulaznicu. U slučaju da do dana utakmice ne budu podeljene sve ulaznice, podela preostalih karata vršiće se u sredu (8. marta) na platou ispred SPENS i to isključivo navijačima koji sa sobom imaju obeležja FK Vojvodina".
Da li to znači da derbiju neće moći da prisustvuju navijači gostujućeg tima? Ne... Pristalice beogradskog kluba imaće pravo ulaska samo na jednu tribinu. Ne i na ostale.
"Navijači Crvene zvezde biće smešteni na južnoj tribini i njima će takođe besplatno biti dostavljen sav kontigent ulaznica za taj sektor", navode čelnici FK Vojvodina.
"U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, Fudbalski klub Vojvodina naglašava da su zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti omogućen ulazak sa obeležjima Crvene zvezde. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo južna tribina".
Za kraj, navedeno je i...
"Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme preuzmu ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku. Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje", navedeno je na portalu novosadskih crveno-belih.