Vesti
Sport
I Gudelj, ipak, opet među "orlovima"
14.03.2017. 20:00
Izvor: Mondo
I Gudelj, ipak, opet među "orlovima"
Fudbaler kineske Tjanđin Tede dobio naknadan poziv u nacionalni tim.
Nemanja Gudelj je otišao u daleku Kinu, ali nije zaboravljen. Selektor Slavoljub Muslin naknadno ga je pozvao u reprezentaciju Srbije za utakmicu sa Gruzijom, 24. marta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Razlog je trenutna fizička sprema Ljubomira Fejse.
"Ovih dana smo pažljivo pratili situaciju oko Ljubomira Fejse, koji ima određenih problema sa povredom i nismo sigurno koliko će biti spreman za aktivnosti koje nas očekuju u vezi sa predstojećom utakmicom. Zato smo uputili poziv i Nemanji Gudelju. Kako bismo sproveli u delo sve što smo planirali za meč protiv Gurzije neophodno nam je da na svakoj poziciji imamo odgovarajući broj igrača i ne smemo ništa da prepustimo slučaju. Nadam se da će Fejsa biti spreman, ali u svakom slučaju prisustvo Gudelja će nam dobro doći", izjavio je selektor Muslin za sajt FSS.
Podsetimo, "orlovi" se nalaze na drugom mestu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018, sa dva boda manje od Republike Irske, a dva više od Velsa. Na četvrtom mestu je Austrija sa četiri boda manje od našeg tima, zatim sledi Gruzija sa šest manje, a na začelju je Moldavija sa sedam bodova manje od Srbije.