Vesti
Žuta štampa
GOCA TRŽAN POKUŠAVA DA SPASI BRAK: Pevačica zbog Raše ide kod PSIHIJATRA!
20.03.2017. 20:31
Izvor: Kurir
GOCA TRŽAN POKUŠAVA DA SPASI BRAK: Pevačica zbog Raše ide kod PSIHIJATRA!
Goca Tržan redovno ide kod psihijatra kako bi spasla brak sa muzičarem Rašom NovakovićemPevačica odlučila je da potraži pomoć stručnog lica kako bi prevazišla krizu i sprečila razvod.
Prema rečima našeg izvora bliskog pevačici, ona se našla u bezizlaznoj situaciji kada je reč o njenom odnosu sa suprugom i jedino rešenje su bile seanse.

"Goca je samosvesna žena, koja se ne stidi da ukoliko ne može da reši problem, pomoć potraži od stručnih ljudi. Ona i sa Rašom ima takav odnos i o svemu razgovaraju, ali ponekad ne dođu do rešenja. Ima izuzetno široka shvatanja, tako da mu je oprostila prevaru, ali je to očigledno uticalo na njihov odnos. Kako su u poslednje vreme njihove razmirice zbog sitnica sve češće, Goca je odlučila da razgovara sa psihijatrom", otkriva naš izvor.
"Goci je veoma stalo da njihov odnos bude kvalitetan i dobar. Ni Raša nije ništa menje zaljubljen, ali je on mlad i ne shvata ozbiljno njihove svađe. Goca je emotivna, pa je mnogo toga povredi, usostalom, mnogo radi i nema vremena da razbija glavu i vrti se ukrug zbog istog problema. Čak je i Raša sa njom otišao nekoliko puta na seansu kako bi sa terapeutom razgovarali o problemima koje imaju" objašnjava naš izvor.
Prema njegovim rečima, Goci i Raši su mnogo pomogli odlasci kod psihijatra, koji im je dao nekoliko dobrih saveta, naročito zato što više ne rade zajedno, pa se retko viđaju. Zahvaljujući psihijatru, oni su prebrodili krizu i sprečili krah braka.
"Goca nema problem s tim što je Raša mlađi od nje jer je ona i pre toga bila u braku sa mlađim Ivanom Marinkovićem, ali su sada ređe zajedno jer on ima svoj bend. To je ključni kamen spoticanja u njihovom odnosu", kaže Gocin blizak prijatelj. Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Gocu, koja nije želela da detaljno govori o razgovorima s psihijatrom, ali nam je priznala da je terapija njena slamka spasa.

"Nemam problem da priznam da idem kod psihijatra i to treba da radi svako ko ima neku dilemu. Stručna lica postoje da bi nas upoznala sa nama samima i dovela do rešenja. Bilo da imam poslovni ili ljubavni problem, odlazak kod psihijatra smatram dobrim korakom ka rešavanju. Moj posao je takav da je mnogo toga u mom životu tome podređeno", rekla je Goca.