Vesti
Sport
MESIJEV GOL SA KOBNIM POSLEDICAMA Real već našao zamenu za Zidana
25.04.2017. 20:07
Izvor: Blic
MESIJEV GOL SA KOBNIM POSLEDICAMA Real već našao zamenu za Zidana
Poraz od Barselone u nedeljnom El klasiku uzdrmao je status Zinedina Zidana u očima uprave madridskog Reala, koja već ima spremnu zamenu u slučaju da se ova sezona okonča bez trofeja.
U Realu se, ne tako davno, jedna takva smena već dogodila, kada je u leto 2015. Karlo Anćeloti napustio klupu "kraljevića" jer nijedno važno takmičenje nije osvojeno.

Još uvek nije stanje panike na stadionu "Santjago Bernabeu", ali se malo šta prepušta slučaju. Naročito posle kraha u derbiju.Zidanov tim, sa druge strane, čeka dvomeč sa gradskim rivalom, Atletikom, u polufinalu Lige šampiona, a za upravu Reala plasman u kardifsko finale ne samo da je imperativ, već se smatra prvim od dva koraka koja se moraju ostvariti u elitnom nadmetanju.

Kako piše španska štampa, a "As"-u se u tome pridružuje i britanski BBC, čelnici Reala već su kontaktirali selektora Nemačke, Joakima Leva, kako bi videli da li u njemu ima zainteresovanosti da sa reprezentativnog pređe na klupski fudbal.

Šokantan mat u 92. minutu, u izvođenju Lionela Mesija, poravnao je Barsu sa Realom na vrhu Primere. To se čelnicima Madriđana uopšte ne sviđa, iako njihova ekipa ima da odigra još šest utakmica do kraja prvenstva, a najveći rival jednu manje, pet.
Lev ima ugovor sa "pancerima" do 2020, mada to nije neraskidiva veza, a kao potencijalni Zidanovi zamenici još se spominju Čelsijev menadžer Antonio Konte i Maurusio Poketino iz Totenhema.