Vesti
Sport
Partizan protiv Mladosti sa Grobarima!
19.05.2017. 20:00
Izvor: Sport
Partizan protiv Mladosti sa Grobarima!
Disciplinska komisija FSS usvojila žalbu FK Partizana i smanjila suspenziju stadiona sa dve na jednu utakmicu, rečeno je MONDU u Humskoj. Informacija je zvanična. Povećana novčana kazna.
Partizan će poslednju utakmicu u aktuelnoj sezoni Superlige Srbije, ipak, odigrati pred navijačima!
"Parni valjak" imaće priliku da pred punim tribinama svog stadiona proslavi 27. šampionsku titulu osvajanjem jednog boda ili "čitavog plena" protiv lučanske Mladosti.
Suspenzija stadiona u Humskoj, koja je usledila zbog uvredljivog skandiranja navijača Partizana na prvenstvenoj utakmici s Vojvodinom, prepolovljena je.
Crno-beli su meč 35. kola Superlige Srbije protiv Voždovca (2:1) odigrali na "zaključanom" stadionu, a pošto je provobitna sankcija iznosila dva meča bez prisustva publike, jasno je da je klub iz Humske odradio kaznu i da će u nedelju od 18.30 imati dobro popunjene tribine protiv Mladosti i veliku podršku.
Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije povećala je novčanu kaznu crno-belima, koji će sada morati da plate 700.000 dinara umesto 500.000 dinara.

PARTIZAN: PODSEĆAMO, ULAZ JE BESPLATAN!
Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će ulaz na nedeljni meč protiv Mladosti biti besplatan i pozvao navijače da pomognu crno-belima da osvoje 27. titulu prvaka države.
"Partizan u ovoj sezoni ima: ekipu koja igra najatraktivniji fudbal, najefikasniji napadački tandem u novijoj istoriji kluba, najsigurniju odbranu, trenera koji je bez poraza u susretima sa najvećim konkurentom, najbolju publiku. Ulaz na tribine Hrama fudbala je besplatan, dođite da se radujemo zajedno", navodi se u saopštenju Partizana.
Utakmica između fudbalera Partizana i Mladosti u poslednjem, 37. kolu Super lige Srbije igraće se pred publikom, pošto je danas delimično usvojena žalba beogradskog kluba i suspenzija stadiona sa dva smanjena na jednu utakmicu.