Vesti
Žuta štampa
SINAN SAKIĆ LJUT NA KARLEUŠU: Spasao sam joj život, a ona me zove džiberom!
29.05.2017. 20:00
Izvor: Kurir
SINAN SAKIĆ LJUT NA KARLEUŠU: Spasao sam joj život, a ona me zove džiberom!
Folk pevač Sinan Sakić samo je jedan u nizu pevača kojima se Jelena Karleuša nikada nije zahvalila što su joj pritekli u pomoć. Pevač otkriva da je „malu od skandala“ spasao batina od četvorice momaka u avionu i ističe da ga vređa što ga ona posle svega zove džiberom i seljoberom.
Budući da je Jelena više puta kritikovala takmičare „Zvezda Granda“ da ne treba da izvode pesme ovog narodnog pevača i “Južnog vetra” jer ih ona ne oseća najbolje i ne razume ih.
"Zašto onda ona peva moje pesme?! To je baš bezveze što priča. Mi smo bili stvarno dobri, ja sam nju i branio. Kad god ju je neko napao, ja sam je branio. Kad god smo se našli, ja sam je pozdravio i zato me je povrediolo kada sam čuo da pljuje po meni", iskreno kaže Sinan i otkriva kako je spasao život Karleuši, a ona mu vraća ovako.
"Sve se odigralo brzo. Legao sam u avion da spavam, vraćao sam se sa jedne tezge i bio sam umoran. Tek što me uhvatio san, osetio sam da me je neko uhvatio za ruku. Tada sam video da njih četvorica lupaju tamo i galame na nju. Govore joj kako hoće ovo, hoće ono. Vidim koliko je sati i priđem tim momcima i kažem im: „Ej, momci, bre, dajte, ostavite je na miru, to je žena. Šta vi imate s njom?“. Oni me pogledaju i kažu „Pa ona ne može pet života da živi“. Ja počnem da vičem: „Stanite. Ostavite ženu na miru. Je l‘ hoćete da siđemo sada dole i da nas sačeka policija, pa da pitaju šta smo radili u avionu?! Sedite, bre, tu i smirite se“, prepričava Sinan neprijatnu situaciju.
"Onda sam prišao njoj i rekao joj: „Sestro, eto, a tvoj brat je onda seljober i džiber?“. Ona je počela da se pravda; „Pa nisam ja mislila na tebe“, kaže, a ja je pitam: „Pa kako nisi mislila, kad si govorila za ‚Južni vetar‘?“. Pokušava ona da se izvuče, kao: „Pa to je prošla muzika“, a ja se mislim kako, bre, prošla muzika, mi smo doneli revoluciju u zemlju, kao „Bitlsi“ što su doneli u Engleskoj. Preokrenuli smo kompletnu vrstu muzike", tvrdi Sinan, nakon čega je rešio da popusti i jednostavno sleže ramenima.
"Na kraju sam joj rekao: „Sestro, nema veze, neka si“, a ona meni: „Nisam, nisam mislila na tebe“. To me je uvredilo jer nema veze da li je mislila na mene ili na nekog drugog, sve nas je stavila u isti koš. Ona mi se posle pravda kako peva moje pesme na nastupima, ali ja ne znam šta je s njom. Sve vreme razmišljam šta je toj ženi da tako vređa koga stigne", završava Sinan, koji ne krije da ga je Karleuša povredila iako joj on nikada nije dao povod, već da je pevačica čak želela da snimi duet s njim.