Vesti
Sport
Zvezda dovela napadača, cena 750.000 evra!
27.06.2017. 20:00
Izvor: Mondo
Zvezda dovela napadača, cena 750.000 evra!
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, razmišlja da igra sa dvojicom napadača ove sezone - dobio je i drugog!
Ako izuzmemo pozajmicu od milion evra, koliko je Crvena zvezda prošle godine platila za Marka Grujića engleskom Liverpulu, naredni transfer crveno-belih svakako će ući u red najskupljih u istoriji!
U danu kada je sa Ričmondom Boaćijem dogovorena saradnja do 2020. godine, čime je izbrisan status "pozajmljenog igrača" ispred imena ubojitog napadača, stigao je i njegov najavljeni partner u napadu.
Trener Vladan Milojević priznao je našem reporteru sa priprema na Zlatiboru da razmišlja o sistemu igre sa dvojicom napadača, a od danas neće morati da razmišlja - već da proba.
MONDO saznaje da se Crvena zvezda dogovorila sa francuskim Tuluzom da otkupi ugovor srpskog napadača, Aleksandra Pešića, za sumu od 750.000 evra. Našem portalu potvrđeno je na adresi Ljutice Bogdana 1a da će obeštećenje za 25-godišnjeg Nišliju biti isplaćeno u 12 mesečnih rata.
I Pešić bi, poput Boaćija, trebalo da potpiše ugovor na tri godine.
Pešić, koji je ovog proleća bio pominjan i kao potencijalno pojačanje Partizana, koji je, nezvanično, takođe poslao ponudu Tuluzu u toku dana, nije dobio šansu kakvu je očekivao u Atalanti prošle sezone gde je bio na pozajmici.
S obzirom na to da je za Tuluz bio vezan ugovorom do 2019. godine, bio je pred dilemom - da li da se vrati u Francusku ili potraži novi izazov.
Njegov novi klub, treći u Srbiji posle Radničkog i Jagodine, mogao bi da mu ponudi sličnu "rehabilitaciju" kakvu je Uroš Đurđević pronašao prošle sezone u Partizanu posle nekoliko slabih godina u inostranstvu.
Malo po malo, tim Crvene zvezde za sezonu 2017/18 dobija jasne konture.