Vesti
Žuta štampa
ONE SU NAJPOZNATIJE STARLETE, BILE SU U RIJALITIJIMA, IMAJU SILIKONE... Kada čujete njihove hit izjave neće vam biti dobro!
05.04.2018. 20:00
Izvor: Kurir
ONE SU NAJPOZNATIJE STARLETE, BILE SU U RIJALITIJIMA, IMAJU SILIKONE... Kada čujete njihove hit izjave neće vam biti dobro!
Starlete su preplavile medijsko nebo naše zemlje, učestvuju u rijalitijima, gostuju u emisijama i pod budnim su okom javnosti.
Međutim, jasno je da su slavu stekle zbog silikona, ali i zbog izjava kojim se svi smeju.
Tijana Ajfon
Starleta se svojevremeno dičila time da nije pročitala nijednu lektiru, a da je u životu, pak daleko dogurala. Takođe, isticala je da su joj knjige uglavnom odbojne.

"Ne volim komplikovane knjige, jer ja ako pročitam jednu stranicu i ne shvatim o čemu se radi, meni je ta knjiga teška", zaključila je starleta najpoznatija po plastičnim operacijama. A neverovatna scena desila se i u rijalitiju “Parovi”, kad je voditeljka počela da propituje Tijanu Ajfon oko padeža u srpskom jeziku. Ona je znala da kaže koliko padeža ima, ali nije htela da ih nabraja jer je istakla da "nije debil".
Sandra Meduza

Starleta Sandra Meduza je u jednom kvizu znanja ispričala da je boja srpske zastave "plavo - bela", nije znala ni kako se zvao Tito, dok je za Svetog Savu rekla da je naziv srpske himne.
Ava Krabatić
- "Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj!"
- "Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin, zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?!"
- "Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vozom."
- "Uvek sam uključena u mobing. Imam pet mobilnih telefona."
- "Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti."
- "Volela bih da mogu da imam više samopouzdanja u druge ljude."