Vesti
Žuta štampa
Anabeli Atijas ne može biti dobro u sadašnjoj vezi: “Njen i Andrejev brak je farsa!”
12.04.2018. 20:00
Izvor: Svet
Anabeli Atijas ne može biti dobro u sadašnjoj vezi: “Njen i Andrejev brak je farsa!”
Anabela Atijas već nekoliko meseci glavna je tema medija zbog ponašanja svoje ćerke Lune Đogani, koja je obeležila prvu sezonu rijalitija “Zadruga”, a najpoznatiji srpski astrolog Dušan Veličković otkriva za VIP da ni u pevačicinom braku ne cvetaju ruže.
Budući da se više puta oglašavala i govorila da se bori sa velikim pritiskom javnosti i osudama mnogih jer se Luna zaljubila u oženjenog muškarca, mediji su pomno pratili svaki korak pevačice i njenog supruga Andreja Atijasa.
Tako je, između ostalog, Jasmina Skender, bivša Andrejeva supruga, tužila estradni par zbog uznemiravanja, napisavši na društvenim mrežama da Andrej ne može da se pomiri sa činjenicom da ga ona više ne voli.
Veličković kaže da Anabelin i Andrejev brak ne funkcioniše dobro jer on nije muškarac za nju, ali da je Anabela u njemu našla spas zbog teške i burne prošlosti.
“Ona je težak baksuz i ima veoma tešku životnu priču. Njen život sa Gagijem bio je horor film. Gagi je nakon svojih nastupa jurio dame lakog morala. Maltretirao ju je, mučio, mislio je da ona nema gde da ode. Međutim, Anabelu je bog spasao. Gagi se samo šlepao uz leđa Đoleta Đoganija. Da se ne bi vraćala njemu, našla je Atijasa”, kaže Dušan, a piše “Alo!”.