Vesti
Žuta štampa
DARA BUBAMARA VAS ČASTI ZA SVOJ KONCERT: Sektor 400 za samo 400 dinara!
17.04.2018. 20:00
Izvor: Kurir
DARA BUBAMARA VAS ČASTI ZA SVOJ KONCERT: Sektor 400 za samo 400 dinara!
Popularna folk pevačica Dara Bubamara veoma je nestrpljiva budući da je ostalo još samo nekoliko dana do velikog beogradskog koncerta koji je zakazan za 21. april u Štark areni.
Atraktivna plavuša je mesecima unazad vežbala koreografiju, snimala multimedije i radila na kampanji, a nekoliko dana pred sam koncert rešila je da obraduje publiku i iznenadi je velikodušnom ponudom.
Naime, do sada su u prodaji bile samo karte za fan pit, VIP deo i tribine, ali su Bubamara i njen tim zbog odlične prodaje karata rešili da u prodaju puste i karte za sektor 400 po neverovatnoj ceni od samo 400 dinara.
- Presrećna sam i ne mogu da dočekam subotu da publika konačno vidi kakav spektakl smo joj pripremili. Karte za aktuelne sektore su gotovo rasprodate, ali sam isto tako dobila i mnogo poruka ljudi koji žele da dođu na moj koncert, ali nisu u finansijskoj mogućnosti jer im je cena karata previsoka. Dobro je poznato da ja nikada nisam jurila za novcem, zato sam u ovaj koncert i uložila toliko sredstava, pored ogromnog truda i rada, pa smo rešili da omogućimo svima da mogu da prisustvuju koncertu. Imala sam sastanak sa svojim timom i uspela sam da ih ubedim da karte za sektor 400 koštaju simboličnih 400 dinara jer mislim da to svi u našoj zemlji mogu da priušte. Meni je izuzetno bitno da ispoštujem svoju publiku, ja postojim zbog njih i oni su mi svih ovih godina ogroman vetar u leđa - rekla je ushićena Bubamara.