Vesti
Žuta štampa
Đole za SVET: “Luna je nebitna! Laže da bi ispala važna”
27.04.2018. 20:00
Izvor: Svet
Đole za SVET: “Luna je nebitna! Laže da bi ispala važna”
Luna Đogani, nakon lažnog poligrafa u Zadruzi, izjavila je kako joj je Đole Đogani nažalost stric, iako je on prešao preko svih ružnih reči i nakon devet godina se pomirio sa Anabelom:
“Luna nije svesna koliku podršku cele porodice ima. Ona imala pogrešne informacije, kako ja nju ne podržavam, kako hoću da se je se odreknem, kako želim da ona promeni prezime… Time su joj zadrugari punili glavu, a ništa od toga nije tačno. Ja se nje ne stidim, ali ona je kivna jer su joj punili glavu, pa zato je rekla to nažalost. Ljudima nije interesantno da Luna kaže: ’Moj stric je dobar i divan.’ Onako je zanimljivo. Luna u rijalitiju često kaže neku laž, ali sve je to u izlivima osećanja. Rekla je da joj je majka pušila travu, što je čista laž. Anabela vodi zdrav život i protivnik je i cigara i svega ostalog. Slagala je i da je Gagi krao, a to nema veze sa istinom. Ne znam što izmišlja, valjda je još uvek dete, pa hoće da ispadne važna pred frajerom. Priča gluposti i misli da je bitna, a u stvari je nebitna. Ona je imala lepo detinjstvo, što se na njoj i vidi jer je mila i draga. Čuvali su je roditelji maksimalno, pa sada želi da bude malo iskvarena i priča gluposti da fascinira Slobu. Ja je razumem, i sam sam kao klinac izmišljao priče. Pa svi želimo adrenalin, ispričamo neku neistinu da bismo dobili ljubav partnera. Ma znate šta, samo da se ona nama vrati zdrava iz rijalitija”, kaže Đole, očigledno zaboravivši da je Anabela svojevremeno protiv njega podnela krivičnu prijavu, koju je zbog Gagija povukla.
“Nismo govorili neko vreme, ali sada je sve u redu. Nije me tužila, to su gluposti i nije Luna zbog toga izgovorila laži. Čujemo se mi, a ja sam sada u strašnoj gužvi”, zbrzao je razgovor Đole, koji je tada tvrdio da je Anabel loša majka.
Baki B3, drugi Lunin stric, nije želeo da je podrži:
“Ne pratim Zadrugu i ne interesuje me Luna, a ni bilo šta što se oko nje dešava. Ja nikad ne bih ušao ni u Zadrugu ni u Parove i kod mene nema ništa novo. To je sve što mogu da vam kažem, doviđenja.”