Vesti
Žuta štampa
Otkrila PRAVI RAZLOG
23.05.2018. 20:00
Izvor: Blic
Otkrila PRAVI RAZLOG
Marija otkrila PRAVI RAZLOG zbog kog se preselila u Los Anđeles i progovorila o ZAVISNOSTI koju ne može da ukroti
Marija Šerifović će sutra održati koncert u Areni, a, kako kaže, kada sve prođe spakovaće kofere i otići na svoju omiljenu destinaciju. Pevačica Marija Šerifović važi za jednog od najboljih vokala na ovim prostorima, a, kako kaže, ona voli da sluša sve što joj prija.

- Sve volim da slušam. Od narodne muzike, preko popa, pa do Selin Dion, Bruna Marsa, Bijonse. Tu su i Toma Zdravkovića, Haris Džinović. Nema pravila - kaže za "Blic" Marija Šerifović.

Na pitanje kada želi da pobegne od svih da li je to Amerika, Marija odgovara:
- Da, Los Anđeles. To je najidealniji grad za život po svemu i to je moja mirna luka.
Ova talentovana pevačica priznaje da je hedonista po prirodi.

- Zna da me usreći kada sam na jednom mestu u datom trenutku i da jedem svoju omiljenu pastu i da držim daljinac u ruci na sofi - ističe Marija.
Poznata je kao neko ko se ne odvaja od telefona. Kada bi joj neko oteo mobilni, Marija bi reagovala ovako:

- Ne bih poludela jer je zaključan. Ako pokušaš više puta, blokiraće se. Inače, ne odvajam se od njega. To je već navika i bolest 21. veka.Marija je veliki ljubitelj pasa, pa se tako ne odvaja od svog mezimca Haka.

- Sve životinje volim, sem insekata koje ne podnosim - kaže Marija.A kada već pričamo o životinjama, morali smo da se nadovežemo da je baš imala mali sukob sa Jelenom Karleušom kada ju je pitala da li se naduvala.

- Pa kako neću. Krene da me maltretira od ranog jutra s klanjem životinja. Meni je to prestresno i stvarno je preemotivno i ne mogu to da slušam u zoru. Razumem njenu borbu, sve mi je jasno, negde i podržavam, ali nisam to mogla da podnesem - istakla je ona.