Vesti
Žuta štampa
VODITELJKA PROGOVORILA O ODNOSU SA BIVŠIM DOK UŽIVA U LJUBAVI SA 14 GODINA STARIJIM: On mi uči dete o otorovnim insektima!
06.07.2018. 20:00
Izvor: Kurir
VODITELJKA PROGOVORILA O ODNOSU SA BIVŠIM DOK UŽIVA U LJUBAVI SA 14 GODINA STARIJIM: On mi uči dete o otorovnim insektima!
Voditeljka Nataša Miljković u vezi sa glumcem Srđanom Timarovim dobila sina Lazara. Bivši partneri uspešno održavaju prijateljski odnos i udruženim snagama podižu sina. Radom i uzajamnim poštovanjem to im je, čini se, veoma jednostavno pošlo za rukom.
"Mi imamo dete koje obožavamo i osećamo zahvalnost jedno prema drugom zato što ga imamo. Nemamo nijedan razlog da ne budemo prijatelji", izjavila je Nataša za Hello! pa dodala: "Mnogo mi je važno da ostali razvedeni parovi to shvate, važno mi je zbog druge dece, jer ona su vrednija od povređenih sujeta i plazma-televizora".
Sa druge strane, od 2016. godine, voditeljka je u vezi sa uspešnim biznismenom Žarkom Tarićem, kojeg je mališan lepo prihvatio.
"Prihvatio ga je kao drugara sa kojijm može da se šali i igra, od kojeg uči sve o otrovnim insektima, škorpijama, paucima, zmijama. Naime, Žarko je dugo živeo u Africi i Lazar ga matra ekspertom za ta strašna mala stvorenja".
Razlika u godinama joj, kako je jednom prilikom navela, uopšte ne smeta. Poistovećujući se sa slavnim holivudskim parom, srušila je razne gradske priče.
"Žarko je od mene stariji tačno koliko Džordž Kluni od Amal. Isto smo godište ona i ja, isto su godište njih dvojica. Na tračeve sam navikla. Ne smetaju mi, samo što zaglupljuju ljude", rekla je Nataša Miljković.
Inače, Nataša ranije nije želela da se udaje zbog razvoda roditelja, plašeći se lošeg iskustva. Sada se, izgleda, to promenilo.
"S godinama čovek stekne nove strahove, a ja sam u međuvremenu taj jedan stari, čini m ise, izgubila", izjavila je ona na tu temu.