Vesti
Sport
BURNO VEČE NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI: Ćiro Blažević se posvađao, Milojko Pantić otkrio za koga će Srbija navijati!
06.07.2018. 20:00
Izvor: Kurir
BURNO VEČE NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI: Ćiro Blažević se posvađao, Milojko Pantić otkrio za koga će Srbija navijati!
Veoma zanimljiva emisja na hrvatskoj televiziji pred početak četvrtfinalnih okršaja, a sve su svojim opaskama začinili Ćiro Blažević i Milojko Pantić.
Tema sportske emisije na HRT-u bila je četvrtfinalna utakmica između hrvatske i Rusije, a jedan od gostiju bio je Milojko Pantić koji je u svom stilu objasnio za koga će Srbija navijati.
"Ja sam se i pre početka izjasnio da su mali favoriti Belgija i Hrvatska. Objektivno gledajući Srbija je podeljena i u ovom pitanju. Građanska Srbija će navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i jaka druga strana, koja sanja da će Rusija pobediti fudbalsku Hrvatsku", objasnio je Milojko Pantić.
I tako se vodila polemika o fudbalerima Rusije i Hrvatske, da bi odjedanput cela priča poprimila sasvim drugačiji smisao.
Rasprava je otišla u smeru odnosa Fudbalskog saveza Hrvatske, a nezaobilazno ime je svakako Zdravko Mamić.
"Kad se ispraćala reprezentacija iznesene su neke teze. Kako će igrati reprezentacija? Ko će upravljati reprezentacijom? Što ako ovo bude uspeh? Hoće li se onda čestitati i čoveku u Međugorju", upitao je jedan od gostiju Ivica Blažičko, a onda je usledila burna reakcija Ćire Blaževića.
"Znao sam da ćeš izazvati incident. Što pričaš sad o Čačiću i Mamiću", odbrusio je Ćiro sportskom novinaru, ali strasti su se brzo smirile.
"Najbitnije je obnoviti mišiće. Treninzi koji im ne daju taj akumulirani zamor. Ishrana je izuzetno važna. Dalić ima savršenu ekipu koja radi u znalačkom duhu. Gotovo je sigurno da su se oni već oporavili", rekao je Ćiro.