Vesti
Sport
ŽIVA OPET U ELEMENTU: Kolinda je DOBRA RIBA! Mi smo BOLJI MUŠKARCI OD HRVATA zato su Hrvatice zaljubljene u nas! IMAMO VEĆE APARATE ZA GAŠENJE POŽARA!
11.07.2018. 20:00
Izvor: Kurir
ŽIVA OPET U ELEMENTU: Kolinda je DOBRA RIBA! Mi smo BOLJI MUŠKARCI OD HRVATA zato su Hrvatice zaljubljene u nas! IMAMO VEĆE APARATE ZA GAŠENJE POŽARA!
Fudbalski trener Milan Živadinović nije propustio priliku da kaže koju o našim susedima pred polufinalni duel Hrvatske i Engleske.
Živadinović je bio gost jutarnjeg programa TV Happy, a tema je bila polufinalna utakmica između Hrvatske i Engleske.
"Mi samo hoćemo da vratimo Hrvatima ono što nama rade. Pogledajte predsednicu, koja je dobra riba... Ja kao muškarac za Kolindu kažem svaka čast! Terapija bi bila da oslabi nekih 4-5 kilograma... i druga stvar, ja sam živeo dve godine u Hrvatskoj, one su zaljubljene u nas Srbe", rekao je Živadinović i objasnio zašto je to tako.
"Zato što smo bolji muškarci! Imamo veće aparate za gašenje požara, sve normalno. Srbi su lep narod", raspalio je Živa, a Marić se nadovezao pitanjem da li su Hrvati lepi.
"Ne. Oni mogu da budu cinični, mogu da te ogovaraju iza leđa, da nas mrze... Ja se sećam utakmice Rijeka - Zagreb, i onda pola Zagreba viče 'gde ćemo kod one bude, sve će nas pobiti'. A ja sam voleo na Rijeci, kada je blato da im pustim malo jači 'for', pa kad im uđem sa dve noge, a oni ' kaj to činiš, nemo molim te' i tri puta sam se potuk'o", prinzano je Živadinović i objasnio na kakve je sve nelagonsoti nailazio kod suseda.
"Stalno su me psovali jer sam Srbin. Govorili su mi da se vratim odakle sam došao. Ja sam se potukao jednom u neboderu, oko mi je bilo ovako", objašnjavao je Živa:
"Ali verujte, nikada ne bih poželeo takav bes koji sam nosio u sebi da mu šutiram 'voleje u bradu'", rekao je Živa i dobro zabavio sve u studiju.