Vesti
Sport
DOSTA MU JE SVEGA: Srbin koji je odveo Hrvate u finale Mundijala odlučio da se povuče iz reprezentacije!
15.08.2018. 20:00
Izvor: Kurir
DOSTA MU JE SVEGA: Srbin koji je odveo Hrvate u finale Mundijala odlučio da se povuče iz reprezentacije!
Golman Danijel Subašić odlučio je danas da se povuče iz reprezentacije Hrvatske.
Posle Ćorluke i Mandžukića od reprezentativnog dresa se oprostio i golman koga smatraju najzaslužnijim za uspeh Vatrenih.
Subašić se od reprezentacije oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama.
Danijel je, osim odbranama, privukao pažnju javnosti na sebe tokom Mundijala pričama vezanim za njegovo poreklo, tačnije za srpske korene.
Naravno, u medijima se pojavila i dobro poznata priča o njegovoj tadašnjoj devojci, sada već ženi.
Dosta bure u javnosti podigla je i njegova supruga koja je prošla pravi pakao kako bi se udala baš za njega, golmana srpskog porekla. Antonija Boca, je pedagog sa diplomom Filozofskog fakulteta u Zadru, gde je njihov ljubav i započela pre 16 godina. Iako je njen otac branio tu vezu, čak joj je za to pretio i klanjem, Antonija je sve izdržala i danas je u srećnom dugogodišnjem braku za golmanom Kockastih. Antonija i Danijel su dokaz da ljubav uvek pobeđuje.
Danijel je rođen 1984. u Zadru, od oca Srbina Jove, danas 63-godišnjeg penzionisanog pekara iz Zagrada, sela u blizini Benkovca, i majke Boje, Hrvatice (62) iz susednog sela Raštević. Dugo je isticao da je Srbin, sve dok se nije dogodila situacija sa sadašnjom ženom.
Sećanja radi, Hrvatska je došla do samog finala Mundijala u Rusiji gde je u finalu doživela težak poraz od selekcije Francuske rezultatom 4:2. Ipak, Vatreni su u svojoj zemlji dočekani kao junaci.