Vesti
Sport
Partizan overava prolaz i puni džepove! A ako se sve poklopi za crno bele u Meridianu zaradićeš sedmostruko"
16.08.2018. 20:00
Izvor: Kurir
Partizan overava prolaz i puni džepove! A ako se sve poklopi za crno bele u Meridianu zaradićeš sedmostruko"
Pobeda se podrazumeva u Beogradu, a samo ti Meridian daje kvotu 1.99 na pobedu Partizana u tom meču. Videlo se u prvom meču da su crno-beli mnogo bolji tim, te da Danci nemaju šta da traže u ovom dvomeču.
Partizan je praktično na korak od Lige Evrope. Dok je Crvena zvezda obezbedila grupnu fazu LE pobedom u produžecima nad Spartakom iz Trnave tim iz Humske će morati da dovrši posao protiv Noršjelanda, a osim toga i da prođe još jedno kolo kvalifikacija.
Svi se nadaju da će u tom meču protivnik crno-belih biti LASK iz Linca. Austrijski predstavnik u trećem kolu igra sa moćnim Bešiktašem za koga nastupaju Vagner Lav, Kvarežma, Džermejn Lens, Rajan Babel, Adrijano, Pepe, Gari Medel, Alvaro Negreo, Erkin, Ožjakup i još mnogi asovi.
U Istanbulu je bilo tek 1:0 za "Orlove" i svi se nadaju da LASK može da napravi čudo. Ako se to desi samo u Meridianu možeš SEDAM PUTA da uvećaš svoj ulog! Da, tolika je kvota da LASK prolazi dalje.
Naravno da bi tim Bate Mirkovića imao šanse i protiv Bešiktaša, ali tim iz Linca bi bio ipak mnogo lakši protivnik. Za sada je kvota da Partizan prolazi u grupnu fazu Lige Evrope 3, tako da je i to jedna od sjajnih ponuda Meridiana.
Naravno da se svi sutrašnji mečevi nalaze i u okviru bonus kvota Meridiana, gde ćete za svaki meč naći najveću moguću kvotu na tržištu!
A za ljubitelje nekih drugih sportova je tu još jedna ekskluziva iz Meridiana! Trenutno se održava najveći svetski e sports turnir - Dota international. Sa nagradnim fondom od preko 25 miliona dolara prerastao je u jednu od najvećih sportskih atrakcija sezone , a svi mečevi su u Meridianovoj ponudi!
Ne samo to već je i ponuda za klađenje najobimnija na svetu - tako da nigde drugo nećete naći veći izbor igara, mečeva i ponuda za Dotu!