Vesti
Žuta štampa
JELENA I IVAN BOSILJČIĆ SU SE POSLE 7 GODINA ODLUČILI NA DRASTIČAN KORAK: Evo šta će poznati par uraditi u septembru!
24.08.2018. 20:00
Izvor: Kurir
JELENA I IVAN BOSILJČIĆ SU SE POSLE 7 GODINA ODLUČILI NA DRASTIČAN KORAK: Evo šta će poznati par uraditi u septembru!
Popularni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a njihovu sreću upotpunila je ćerkica Nina.
Ivan i Jelena se trude da svoju privatnost drže daleko od očiju javnosti, što im uspeva, ali je jedan detalj ipak otkriven.
Naime, oni će u septembru napraviti veliku promenu, te će se iz stana u kom su živeli od 2011. godine preseliti u kuću.
"Njih dvoje su već duži niz godina razmišljali o tome da prodaju stan. No nisu želeli da žure, prosto su čekali da se pojavi pravi kupac kako bi od tog novca za koji prodaju stan mogli da kupe novu nekretninu. Odmah su znali da će jednog dana živeti u kući, samo nisu znali koja bi to lokacija bila. Pre nekoliko meseci, kada su stavili stan na prodaju, javio im se jedan čovek koji je bio oduševljen njihovim životnim prostorom i dao je najbolju moguću ponudu, koju su Jelena i Ivan odmah prihvatili", kaže izvor blizak paru.
Kako će njihova ćerka Nina krenuti u septembru u prvi razred, ovo je još jedna stvar u njihovim životima koja ih baš raduje.
"Kada su saopštili Nini da će se preseliti, te da će uskoro živeti u kući, ona je bila oduševljena. Jako se obradovala kada je čula da će imati dvorište u kojem će moći da se igra, te da neće više morati da odlazi u park kako bi se družila sa decom. Jeleni i Ivanu je drago što se Nini dopala ideja da se odsele i jedva čekaju da uđu u novi dom", zaključio je izvor.