Vesti
Sport
ZVEZDA DOČEKUJE BRĐANE Milojević: Čukarički je prioritet, posle sledi Salcburg
24.08.2018. 20:00
Izvor: Kurir
ZVEZDA DOČEKUJE BRĐANE Milojević: Čukarički je prioritet, posle sledi Salcburg
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je ekipa potpuno fokusirana na derbi 6. kola Superlige protiv Čukaričkog i da trenutno ne razmišlja o Salcburgu.
"Dolazi nam ekipa koja je poslednjih godina pokazala da je u vrhu srpskog fudbala, koja ima visoke ciljeve i dobar tim u kontinuitetu. Pozvao bih navjače da pomognu igračima, nismo navikli bez njih, a mi ćemo se spremiti da odigramo što bolju utakmicu. Očekujem da će obe ekipe pružiti dobru igru", rekao je Milojević.
Prema njegovim rečima Zvezda ima velike ambicije na sva tri fronta, posebno kada je doamća titula u pitanju i da u ovom trenutku niko ne misli na Salcburg i da sigurno neće izvesti potpuno novi tim.
"Čukarički je ekipa u mom srcu, bio sam dugo trener, moje dete je tamo igralo. Ne treba sumnjati u moje emocije i uvek ću biti neko ko će navijati za Čukarički. Prednost je što imaju kostur tima i nisu imali velike promene, sem odlaska Nikole Drinčića, to su sve igrači koji su izneli veliki teret prethodnog prvenstva. Dolazak iskusnog trenera Krunića je takođe pravi potez i nije slucajno što pokazuju dobre rezultate".
Kada je reč o igračkom kadru Nemanja Milić trenira i konkuriše za tim, Lorenso Ebisilio i dalje je van stroja, dok će se o povredi kapitena Vujadina Savića više znati do kraja dana.
Za Džonatana Kafua Milojević je rekao da svi znaju o kakvom igraču se radi.
"Kafu je pokazao svoju klasu i cela javnost to zna. Drugačije je kad niste radili sa ekipom, on se kasnije priključio, vredan je momak, dobar, potrebno mu je samo malo vremena da se vrati u takmičarski ritam", zaključio je Milojević.
Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se sutra od 20.30 na stadionu Rajko Mitić.