Vesti
Žuta štampa
BRUTALNO! Sloba: ANABELA I GAGI NISU RADILI NI PRE “ZADRUGE 1”, nisam ja kriv za njihovu situaciju!
25.09.2018. 20:00
Izvor: Svet
BRUTALNO! Sloba: ANABELA I GAGI NISU RADILI NI PRE “ZADRUGE 1”, nisam ja kriv za njihovu situaciju!
Luna Đogani u “Zadruzi 2” neretko pominje svoj bivšeg, tada još uvek oženjenog dečka Slobu Radanovića sa naročitom gorčinom u ustima, jer je nakon njihove ljubavi kako sama tvrdi uništila svoju porodicu i emotivno i finansijski. Sloba je izneo svoje mišljenje na ovu temu.
– Ne osećam odgovornost ni za čiju finansijsku situaciju, jer nikome ništa nažao nisam učinio. Ona je meni pričala u “Zadruzi 1” da joj majka i otac slabo rade. Čak mi se nakon rijalitija pohvalila da sada imaju poprilično posla. Ja nisam ništa učinio da bih nekome ugrozio posao. Svako od nas odgovara za ono što sam uradi, ja odgovaram za svoj život. Moj život se nalazi u mojim rukama, ne u tuđim – izjavio je Sloba za Republiku.
Upečatljiv deo dijaloga koji su vodile blogerka i Nataša Moskva se odnosio na to da Radanović uopšte ne poštuje njene roditelje koji su ga branili, jer je jednom prilikom za njenu majku Anabelu Atijas prokomentarisao da se ona samo svađa i kako mu se to ne dopada, što je Sloba takođe prokomentarisao:
– Luna je sama rekla da joj se ne dopada takvo Anabelino ponašanje, a ja sam se na to nadovezao da joj takvo ponašanje samo odmaže. Rekao sam da njena majka ne bi trebala sve toliko lično da shvata, jer to nije dobro po nju – kaže pevač i dodaje:
– Nikada nisam rekao za Lunu ni jednu ružnu reč. Ne perem se ni od koga. Ne osvrćem se na prošlost. Postoje razlozi zbog kojih mi nismo zajedno i to je to. Želim da se distanciram od te priče – završio je Radanović.