Vesti
Žuta štampa
RAZVELI SU SE PRE 2 GODINE, ONA JE 30 GODINA MLAĐA, ALI NE MOŽE DA IMA DRUGOG MUŠKARCA: Bivša supruga Vlade Kalembera KONAČNO otkrila PRAVU istinu o svemu!
16.11.2018. 20:00
Izvor: Kurir
RAZVELI SU SE PRE 2 GODINE, ONA JE 30 GODINA MLAĐA, ALI NE MOŽE DA IMA DRUGOG MUŠKARCA: Bivša supruga Vlade Kalembera KONAČNO otkrila PRAVU istinu o svemu!
Vlado Kalember (65) pre 12 godina oženio je trideset godina mlađu violončelistkinju Anu Rucner. Upoznali su se na jednoj privatnoj zabavi, a nakon godinu dana veze otišli su pred oltar.
"U životu treba praviti kompromise i biti ponizan", rekla je u intervjuu Ana Rucner, bivša žena pevača koja je svojim izjavala podgrejala sumnje da ništa nije kao što izgleda.
Naime, Ana Rucner koja je 12 godina bila u braku sa poznatim pevačem Vladom Kalemberom istakla je da ne može da ima drugog muškarca iz razloga što je i dalje u braku, pred Bogom.
"Na ljubavnom planu nemam nikog novog jer to nije moguće s obzirom na to da smo Vlado Kalember i ja i dalje u crkvenom braku", ispričala je Ana Rucner koja se, pred zakonom, od 30 godina starijeg pevača, Vlada Kalembera zakonski razvela pre četiri godine.
Ona je uz to dodala da je njoj Bog na prvom mestu, te joj je ovaj brak, očigledno, i dalje validan:
"Meni je Gospod na prvom mestu, kad je ON na prvom metu, sve je na prvom mestu", ispriala je ona za Klix.ba i time podgrejala priče da se njih dvoje, ako je već njeno viđenje takvo, ipak nisu validno razveli.
Ana je ispričala da su ona i njen zakonski bivši suprg u odličnim odnosima, posebno zbog sina Darijana koji ima 12 godina i da zbog njega prave kompromise.