Vesti
Sport
PANTELA IZDAO POTERNICU, KURIR PRVI LOCIRAO ŽIGIĆA Brat Branko: Eno ga Nikola, vozi bicikl pored mora!
21.12.2018. 20:00
Izvor: Kurir
PANTELA IZDAO POTERNICU, KURIR PRVI LOCIRAO ŽIGIĆA Brat Branko: Eno ga Nikola, vozi bicikl pored mora!
Dobro je, živi sa porodicom u Valensiji i potpuno je posvećen deci, kaže rođeni brat proslavljenog srpskog reprezentativca, za kojim je Marko Pantelić "izdao poternicu".
Apel Marka Pantelića da mu neko pomogne u pronalasku dugogodišnjeg saigrača Nikole Žigića mnoge je podsetio na lepo vreme srpskog fudbala, kada su njih dvojica u timu Srbije krčili put do Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi. Kurir je locirao visokog napadača - eno ga u Valensiji!
Posle epizode na Ostrvu sa Birmingemom, Nikola se vratio sa porodicom u Valensiju nastavivši da živi daleko od znatiželje medija. Njegov brat Branko, trener u novosadskom Proleteru, za naš list kaže da Žiga uživa u Španiji sa suprugom i troje dece.
- Nikola je dobro, živi sa porodicom u Valensiji i potpuno je posvećen deci. U fudbalu ga nema uopšte. Viđa se sa svojim saigračima iz Španije, a ponekad odigra i utakmicu za veterane. Pisali ste i vi u Kuriru o toj humanitarnoj utakmici i da su ga ljudi viđali kako pored obale vozi bicikl. Sada je daleko od fudbala, ali u budućnosti, ko zna - rekao je Branko Žigić, koji je profesionalnu karijeru gradio kao štoper.
Kada bi se godinu dana mlađi brat pitao, Nikola bi mogao da ode u trenere.
- On će na kraju odlučiti šta će raditi u fudbalu ako ga se bude zaželeo, ali ne bih se iznenadio ako bi u Srbiji ili Španiji upisao školu za trenersku licencu. Biće vremena da pričamo o svemu kad se okupimo za Novu godinu.