Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Očekuju vas interesantni susreti i zato obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima. LJUBAV Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom. ZDRAVLJE Počnite sa rekreacijom.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu. LJUBAV Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. LJUBAV Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere. ZDRAVLJE Više odmarajte.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekivaće vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. LJUBAV Privlači vas nova emotivna igra. Upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret. ZDRAVLJE Nema promena.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. LJUBAV Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki jubavni signal. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. LJUBAV Iskrene emocije uvek deluju lekovito. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati. ZDRAVLJE Stomačne tegobe.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere i zato ne budite naivni ili brzopleti. LJUBAV U ljubavnim očekivanjima kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. ZDRAVLJE Moguća temperatura.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. LJUBAV Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja. ZDRAVLJE Problemi sa urinarnim putevima.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. LJUBAV Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. LJUBAV Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće. Reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. LJUBAV Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima i prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi. ZDRAVLJE Moguća povreda.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika. LJUBAV U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara ne neočekivani način. ZDRAVLJE Prolazna nervoza.