Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO: Na poslovnom planu imate stabilnu situaciju. Pred vama je veoma miran i opušten period. LJUBAV: Moguće je da ćete rešiti manje nesuglasice koje su se pojavile u prethodnim danima. Emotivna situacija je sve bolja. ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su mogući.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO: Očekujete da vidite rezultate poslovnog projekta u koji ste uložili maksimum svog truda i energije. LJUBAV: Možete da očekujete povoljnu situaciju na ovom planu. Komunikacija sa voljenom osobom se značajno popravlja. ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća, pa povedite računa.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO: Možete očekivati finansijski dobitak. Konačno dolazite do poboljšanja koje ste tako dugo priželjkivali. LJUBAV: Budite malo fleksibilniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako nastavite sa tvrdim stavom, bliže vam se veliki problemi. ZDRAVLJE: Tegobe vezane za sinuse.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO: Povoljan vam je dan ako ste planirali da napravite poslovnu promenu. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. LJUBAV: Imate poverenje u voljenu osobu i ne dotiču vas glasine koje kruže o njoj. Ipak, istina je negde između. ZDRAVLJE: Povedite računa o višku kilograma.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO: Veoma ste sposobni i dolazi vreme da to pokažete svima oko sebe. Tek ste na početku velikog poslovnog uspona! LJUBAV: Sledi vam malo mirniji period kada je u pitanju ovo polje. Ne očekuju vas drastične ili turbulentne promene. ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO: Otvoreno pokazujete svoje mišljenje po pitanju poslovne situacije, što vam neki saradnici mogu zameriti. LJUBAV: Ušli ste u fazu monotonije sa voljenom osobom i deluje vam da više ne možete da izdržite. Potrebna vam je promena! ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO: Možete da se oslonite na faktor sreće danas! Pred vama je veoma povoljan dan kada su u pitanju finansije, mogući su dobici od rizika. LJUBAV: Dolazi vam prilika da ostvarite novo poznanstvo. Ako se potrudite da se pokažete u najboljem svetlu, osvojićete tu osobu. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla. Možete da se nadate veoma pozitivnom ishodu svog truda. LJUBAV: Moguće je da niste sasvim sigurni u osećanja vašeg partnera. Kada se tako osećate, podložni ste nervozi i napetim stanjima. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO: Imaćete troškove koji skoro pa prevazilaze vaše mogućnosti. Potrudite se da uskoro nađete nova finansijska rešenja. LJUBAV: Moguće je da vam prija mala distanca sa trenutnim partnerom. Imate osećaj da nije baš sve kako treba. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO: Koncentracija vam danas nije jača strana. Najbolje bi bilo da se danas ne bavite važnim poslovnim pitanjima. LJUBAV: Veoma lako možete doći do nesporazuma u komunikaciji sa voljenom osobom. Očekuju vas manji problemi. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO: Ukoliko budete pokazali da ste nesigurni, moguće je da će vas konkurencija preteći. Važno je da verujete u svoje sposobnosti. LJUBAV: Prija vam vaša samoća. Trenutno ne želite da imate vezu sa bilo kom ko bi mogao da vas ograničava na bilo koji način. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aknama.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO: Dolazite do nekih važnih infomacija. Nakon ovoga ćete imati sasvim novi pogled na sva dešavanja oko sebe. LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na emotivnom polju danas. Pred vaam je novo poznanstvo! ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.