Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Situacija koja za nekog izgleda nemoguća za vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi sreću, dobitak ili emotivno zadovoljstvo. Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekim sitnim gestom pažnje.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Period vam je naklonjen za putovanja, a nije isključeno da i osoba koja vam se dopada krene sa vama. Ulazite u dinamičniji period na poslu, što vam je odavno nedostajalo. Prijatelji će vam dati dobre savete. Mnogo vremena provodite pored tv ekrana, pametnije bi bilo da to vreme posvetite odmoru i mirnom snu.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Vaša impulsivna priroda tera vas da pravite drastične poteze na svim životnim poljima ali to nije rešenje u ovom periodu. Ono što vam se ne dopada jeste to što je potrebno da se prilagođavate. Imaćete dobru podršku prijatelja vatrenog znaka. Skloni ste da mešate ljubav i prijateljstvo. Paralelne ljubavne veze nisu rešenje.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Problemi na poslu, jer se realzacije mnogih planova odlaže. Nemojte biti zabrinuti jer je to prolazna faza. Vodite računa kome poklanjate poverenje jer nisu svi tako prijateljski nastrojeni kao što vam se čine. Velika šansa za nove ljubavne susrete, flertove, avanture i moguća zaljubljivanje. Prijaće vam što ćete biti u centru pažnje.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Odličan period za pregovore, povoljne vesti i komunikaciju. Velike su šanse da ostvarite veću finansijsku korist. Ipak, nemojte se opuštati, neophodno je da budete racionalni i štedljivi. U ljubavi osećate snažnu privčlačnost prema osobi zamljanog znaka. Problem sa vidom nemojte zanemarivati, naročito ako još nemate dioptriju.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Preveliki pritisak na radnom mestu, ograničava vašu kreativnost. Ne prihvatajte ništa lično i ne povlačite se. I u ovakvim momentima pozitivno razmišljajte, ne zamerajte se. Vaša stabilnost je na velikom testu. Budite dosledni svojim obavezama, dokazaćete svoju lojalnost. Doručak ne bi trebali nipošto da preskačete.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Osoba koju upoznajete preko prijatelja, pokazaće veliko interesovanje za vas. Među vama je prisutna razlika u godinama, što vam u prvom momentu neće prijati. Kako god bilo, sticajem okolnosti ponovo dolazi do susreta i češćeg viđanja. Situacija je komplikovana pa se pripazite mogućih problema sa partnerom.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Novu situaciju na poslu doživljavate suvise lično i zbog toga pravite pogrešnu procenu. Pažljivije slušajte ono što govore bliski saradnici, umesto da stvari i dogadjaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma. Partner deluje vrlo zagonetno i zadovoljno. Na vama je da odgonetnete »pravi razlog« iznenadne promene.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje rešenje. Nemojte zatvarati oči pred nekim činjenicama i ućutkivati osobu koja pokušava da vas usmeri u pozitivnom pravcu. Nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Lična nesigurnost stvara sumnje.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju u poslu kojim se bavite. Okolina ima pozitivnu ulogu u stvaranju različitih poslovnih kombinacija. Preuzmite inicijativu i postavite jasne ciljeve. U emotivnom smislu imate dobar predosećaj i delujete neodoljivo na osobu koja vam se dopada.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da vas oštete više nego sto je potrebno. Ako vam je stalo da neki dogadjaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Potrudite se da se ne nervirate oko sitnica. Nije dobro da ulazite u nove poslove u ovom trenutku. Smislite nešto novo od čega ćete imati novčanu nadoknadu koja će biti zadovoljavajuća. Partner je jako nervozan, ali samo sitnice mogu da upropaste vaš odnos. Internet vam može puno pomoći ove nedelje po više osnova.