BalkaniYUm telefonski servis
UPLATITE VAŠ KREDIT
REGISTRUJTE VAŠ TELEFON
POZOVITE VAŠ PRISTUPNI BROJ
POZOVITE VAŠE PRIJATELJE!
BalkaniYUm telefonski servis vam omogućuje brzu i jednostavnu telefonsku komunikaciju sa prijateljima i rodbinom širom svijeta, a funkcioniše slično kao telefonske kartice.
Uz jednostavnu aktivaciju i izvrstan servis omogućili smo vam uvid u vaše telefonske pozive i trenutni bilans na vašem računu. Sve ove i druge podatke možete videti direktno na vašem BalkaniYUm portalu. Kao i kod ostalih BalkaniYUm servisa, cena poziva je prilagođena svačijem budžetu.

Pozovite Srbiju za samo 8 ¢/min, Hrvatsku za 11 ¢/minut, BIH za 14 ¢/min, Crnu Goru za 14 ¢/min, Sloveniju za 3.5 ¢/min, Severnu Makedoniju za 11 ¢/min.
Registrujte svoj telefonski broj već danas i uverite se !
POZOVITE bez unosa PIN koda
Svaki telefonski broj registrovan u našem sistemu dobija direktan pristup našem servisu. To znači da kad sa registrovanog telefona pozovete jedan od naših pristupnih brojeva sistem će vas automatski prepoznati i omogućiti poziv prema svijetu. Na ovaj način nećete morati da pamtite i unosite dugačke PIN brojeve a sigurnost vašeg naloga je zagarantovana.
APSOLUTNO bez dodatnih troškova
Već ste navikli na jednostavnost naših cijena i usluga? Bilans na vašem BalkaniYUm telefonskom računu će se promijeniti samo kad napravite uspešan poziv. Za razliku od većina drugih telefonskih kartica, naš servis nema dodatnih mjesečnih, početnih ili drugih troškova.
Radi sa svim telefonima
BalkaniYUm telefonski servis mozete koristiti kako sa kućnog tako i sa mobilnog telefona. Cijena poziva je uvek ista.
Nema potpisivanja ugovora
Da biste koristili naš telefonski servis nije potrebno menjati vašu long distance kompaniju niti potpisivati ugovore. Nakon uplate kredita, samo registrujte svoj telefonski broj i počnite da zovete!
CIJENA POZIVA
  • POZOVITE Srbiju za samo 8¢/min
  • POZOVITE Bosnu i Hercegovinu za samo 14¢/min
  • POZOVITE Hrvatsku za samo 11¢/min
  • POZOVITE Severnu Makedoniju za samo 11¢/min
  • POZOVITE Sloveniju za samo 3.5¢/min
  • POZOVITE Crnu Goru za samo 14¢/min