Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Saradnja sa Bikom ili Lavom daje uspešan poslovni dan. Važno je da se dobro zabavite dok radite, uz opuštenu atmosferu biće uspeha.LJUBAV Slobodni Ovnovi ne treba da dozvole, da vas obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. ZDRAVLJE Nestrpljenje iz sata u sat veće. Pokušajte da se stabilizujete.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Pred vama je obiman posao za koji unapred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspeh neće izostati. LJUBAV Oni koji su u braku imaju partnera koji traži samo novac…ZDRAVLJE Problem sa žuči.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Bićete zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, koja vam daje sigurnost. Suprotno, nećete imati dovoljno vremena da se organizujete… LJUBAV Bićete vezani za osobu koja je mlađa dosta od vas. Povremeno imate strah od raskida sa tom vezom.ZDRAVLJE Dobar nivo energije.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Želeli biste poverenje i mogućnost verbalnog isceljenja, ali je nemoguće, bar za sada. Morate da pristupite poslu trezvenije, samostalnije. LJUBAV Više poverenja partneru je potrebno. Vi ste osoba koja ima mogućnosti da pruži veliku stabilnost.ZDRAVLJE Imate dobar imunitet.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Ambiciju i želju za uspehom uvek imate. Sve šanse da se okrenete dobrom poslovanju sa Jarcem ili duplom Vodolijom. LJUBAV Brak je duže vreme u krizi, pa zahteva definitivno razjašnjenje. Slobodni imaju susret sa osobom koja često putuje. Iz toga može da izađe lepa veza.ZDRAVLJE Telesna težina je u ovom trenutku zadovoljavajuća.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Napetost. Previše posla. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu. LJUBAV Device u braku mogu da računaju na izlive nežnosti. Partner se odlično ponaša prema vama.ZDRAVLJE Posvetite više pažnje zdravlju.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Niste preterano zadovoljni, mada na trenutke pokušavate da pobegnete od tog saznanja. Interesantno, to vam u društvu saradnika polazi za rukom. LJUBAV Udvaranja na sve strane. Nikako da propustite šarmantnog Lava ili harizmatičnog Škorpijona.ZDRAVLJE Raspoloženje može uvek da popravi zdravlje.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Danas je dan kada možete da napravite dobar poslovni dil preko prijatelja. Ukoliko se usmerite na Lava ili Bika možete da očekujete povoljne rezultate. LJUBAV Slobodna Škorpija mora da ima bolje stavove o ljubavi i emocijama. Često ste zatvoreni, ne pokazujete svoje pravo lice.ZDRAVLJE Možda bi bilo dobro da se okrenete drugom načinu razmišljanja.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Saradnici su svesni vaših odluka. Uživajte u današnjem danu jer postoji mogućnost da se napravi odličan poslovni dil. LJUBAV Strelac u braku mora da unapredi svoju bračnu zajednicu. Ukoliko sve prepustite supružniku to će vam predstaviti veliki problem kasnije. Balans u emociji je najvažniji.ZDRAVLJE Danas se dobro osećate.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Novac vam je danas prioritet. Ne razmišljate previše o dugovima koje imate, već koliko danas zarađujete. LJUBAV Imate poziv iz inostranstva. Dosta dobar dan za početak ljubavne komunikacije.ZDRAVLJE Ne razmišljate trenutno o problemima zdravlja.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Kako će dalje teći vaš poslovni dan, definitivno sami donosite odluku. Morate da budete odlučniji. Krajem dana novac stiže. LJUBAV Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje u komunikaciji ili emociju iskreniju od strane partnera.ZDRAVLJE Ne rešavate zdravstvene probleme.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Ono što vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i konačno novac. Znate da zadržite prave poslovne partnere. LJUBAV Imate osećaj inferiornosti u odnosu na voljenu osobu. Morate da popravite takvo stanje koje nije dobro ni za Vas ni za partnera.ZDRAVLJE Bubrezi osetljivi.