Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju timski rad. LJUBAV Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. ZDRAVLJE Moguća prehlada.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje. LJUBAV Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite. ZDRAVLJE Niste u kondiciji.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. LJUBAV Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. LJUBAV Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje. LJUBAV Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. ZDRAVLJE Problemi sa grlom.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. LJUBAV Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. LJUBAV Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju. Svaki podsticaj u vama pokreće želju za dokazivanjem. LJUBAV Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate moguće odgovore. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. LJUBAV Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem. ZDRAVLJE Loša cirkulacija.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. LJUBAV Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov. ZDRAVLJE Dobro.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela i da pokažete na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika. LJUBAV Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo. ZDRAVLJE Više se odmarajte.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. LJUBAV Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.