Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike. LJUBAV Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. ZDRAVLJE Odlično se osećate.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rešenje kako biste pravilno rešili različite nesporazume. LJUBAV Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike i zato u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Prihvatite kompromisno rešenje i dobar savet. LJUBAV Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. ZDRAVLJE Loša cirkulacija.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime. LJUBAV Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove. Konsultujete osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo. LJUBAV Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate. LJUBAV Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom. ZDRAVLJE Uzimajte više tečnosti.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima. LJUBAV Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška. ZDRAVLJE Problemi sa kožom.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate razgovor sa poslovnim partnerima. LJUBAV Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja. ZDRAVLJE Moguća prehlada.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. LJUBAV Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. ZDRAVLJE Nađite način da se opustite.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe, koja ima sumnjive namere. LJUBAV U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju. Izgovori vam nikako nisu potrebni ako želite stabilnu vezu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije. LJUBAV Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Budite nežni, budite emotivni – ljubav će da cveta. ZDRAVLJE Prijaće vam šetnja.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju. LJUBAV Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost. ZDRAVLJE Osećate se dobro.