Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting. Morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju. LJUBAV U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom. ZDRAVLJE Moguća je glavobolja.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Izgleda kao da vam saradnici zameraju to što lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze. LJUBAV Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Možda da se okanete tih stvari i proradite na vama? ZDRAVLJE Stomačne tegobe.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo. LJUBAV Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom. Upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika. Mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. LJUBAV Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. ZDRAVLJE Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Delujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja. LJUBAV Neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumevanje kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje već slobodno izrazite ono što mislite i osećate. ZDRAVLJE Napetost.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Imponuje vam saznanje da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh. LJUBAV Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ulepšajte svoj intimni život tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera. ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima i delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju. LJUBAV Čini vam se da neko strogo kontroliše vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovnoj saradnji, tako da vas očekuju uspešni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. LJUBAV Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom. ZDRAVLJE Izbegavajte zagušljive prostorije.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve. Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama. LJUBAV Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili ljubavna pravila. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor. LJUBAV Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama LJUBAV Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima. ZDRAVLJE Kontrolišite krvni pritisak.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu. LJUBAV Budite dovoljno diskretni. Postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. ZDRAVLJE Problemi sa zglobovima.