Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Posao Bavite se sitnicama, koje vam ne idu pod ruku. Morate da se pripremite za jači tempo rada, što vama u suštini i nije teško. Provedite dan u miru sa slabijim zalaganjem za poslovne aktivnosti.Ljubav Pokušajte da pronađete kompromis u svojim željama i promenama u emotivnom smislu. Pokažite da niste sitničavi i počnite malo češće da izlazite. Zdravlje Psiha vam je naglašena.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Posao Nećete biti lakoverni, ali sa ovolikom količinom negativne energije nećete moći da se kontrolišete i možete lako da upadnete u vatru. Ljubav Nije sve u jednoj ljubavnoj vezi. Morate da se prilagodite okolnostima koje vam se nude. Ukoliko ste sami ne očajavajte jer povoljni aspekti će se već desiti.Zdravlje Ostavljate utisak zdrave osobe.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Posao Ukoliko su vam obećali ugovor u toku dana se može i ostvariti. Ovo je dan ispunjenja želja od ranije. Bilo je potrebno samo da ostavite utisak vredne osobe. Ljubav Neko od ranije se može pojaviti i da zakažete sastanak. Ispoštujte prvo radne obaveze koje budete imali za danas.Zdravlje Pojačan stres.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Posao Radite danas jačim tempom i ne morate da se dezavuišete sitnicama oko programa koji protežirate. Ljubav Isuviše ste umorni da razmišljate o emocijama koje partner traži od vas. Nije loša ideja da se otvorite za nešto sasvim novo i neistraženo. Potrebna vam je promena.Zdravlje Opuštajte se.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Posao Osveženje na polju posla je na pomolu i nemate nameru nešto posebno da menjate na tu temu, ali ćete imati dodatne izazove. Ljubav Ukoliko ste sami ne očajavajte jer nešto posebno može da vam se desi sa osobom koja je rođena u znaku Jarca.Zdravlje Smanjite unos slatkiša.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Posao Isuviše ste se loše poneli prema poslovnom partneru koji vam nije dozvolio sam da se približite. Nije loša ideja da se povremeno dogovarate jer u suprotnom možete da imate poteškoće u radu. Ljubav Ne očajavajte za osobom iz prošlosti. Može da vam se javi neko ko je u odličnom raspoloženju i ne pokazuje puno emocije za početak.Zdravlje Povedite računa o cirkulaciji.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Posao Pokazujete određenu zainteresovanost za malo više na svom poslovnom planu. Neće vam biti stran ni ortakluk sa jednim Lavom ili drugom Vagom. Ljubav Pokazujete emocije ali kao da su isuviše šture pa osoba pored vas ne može da oseti nešto posebno i u duhu emocija kao nekada.Zdravlje Meditirajte ponekad.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Posao Polje privatnog posla vam je izuzetno naglašeno i nemate razloga za brigu. Isuviše dobro poznajete pravila rada, pa se neće desiti nikakav propust. Ljubav Pokazujete veću zainteresovanost za osobu koja je rođena u znaku Bika. Možete biti prijatno iznenađeni u toku dana.Zdravlje Pokažite svoje emocije osobi koju volite.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Posao Niste loše raspoloženi, jer imate odlične aspekte da započnete sopstveni biznis. Ostajete u odličnom ambijentu i nemate nameru da menjate svoj stav. Ljubav Strastvena ljubavna veza sa jednom Škorpijom ili sa Vodolijom je aktuelna i ne treba da se otrgnete utisku da možete sve da završite.Zdravlje Osećate se solidno.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Posao Ukoliko ste od onih kojima je karijera na prvom mestu ne preterujte sa radnim obavezama jer nije vredno truda sve ovo ukoliko ne uživate makar malo. Ljubav Skloni ste naglim promenama raspoloženja i nemate nameru da se prilagođavate partner koji vam ne imponuje.Zdravlje Srčana aritmija.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Posao Uviđate da imate dosta nerešenih problema i to će vam biti prvi zadatak za danas. Ne ostavljate utisak osobe koja ne zna šta hoće. Ljubav Isuviše ste kolebljivi u onome što se dešava na prvi pogled. Nije loša ideja da se povinujete samo pozitivnim detaljima.Zdravlje Pojačajte unos vitamina.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Posao Ukoliko ste imali loše iskustvo sa nekim od saradnika ne protežirajte saradnju sa osobama sa sličnim manirima kao neko ko je imao običaj da vas dezaviuše. Ljubav Tajna ljubavna veza na pomolu sa osobom koju poznajete od ranije. Budite dovoljno otvoreni za nešto više, ovaj put.Zdravlje Kostobolja.