Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Ljubav: Nalazite se u emotivnom neskladu. Više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Ljubav: Brinu Vas emotivne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom. Posao: Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Uspešni rezultati podrazumevaju timski rad i poverenje. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Ljubav: Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Posao: Vaše reci nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu ili preterano konzumiranje cigareta i alkohola.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Ljubav: Nepotrebno igrate »dvostruku ulogu« u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da prikrijete neke događaje. Posao: Ukoliko se Vaši poslovni ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Posao: Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Ljubav: Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Posao: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Ljubav: Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom nije važno ono što govorite, nego ono što osećate. Posao: Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet koje Vam nude bliski saradnici. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko uhvati na »delu« ili Vas iznenadi. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Ljubav: Sve više počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspeti. Posao: Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Ljubav: Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava misli ili ono što oseća. Budite strpljivi. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu početnu procenu. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.