Mjesečni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Posao - Početkom perioda bićete prilično nestrpljivi u vezi sa rešavanjem nekog poslovnog problema kojoi biste želeli da što pre rešite. Bilo bi mudro da nikome ne dajete olako novac, niti da ga ulažete u neke navodno sjajne projekte na koje vas mogu nagovarati neki drugi Ovan, Bik ili Vaga. Ovaj period je dobar za vođenje razgovora ali ne i potpisivanje nekih ugovora. Sve što ima veze sa medicinom, farmacijom, umetnošću, sportom može vam doneti uspeha. Studiranje i učenje zajedno s prijateljima donosi rezultate a zajednički projekti koji se razrađuju u tajnosti takođe će vrlo brzo doneti satisfkaciju. Period vam može doneti sasvim lepe prihode od nekog putovanja, pisanja, predavaštva, rada u medijima do honorarnog posla. Možete dobiti poslovnu ponudu od privatne firme u kojoj, ako budete pokazali preduzimljivost, možete lepo napredovati. Ljubav - Ovan će biti prilično romantičan u ovom periodu, a kada je on romantičan, tada ne samo da očekuje da mu se dogodi ljubav, nego je do te mere netipičan po svom ponašanju, da to za njega može biti samo plus, s obzirom da često ume da bude netaktičan. Veliki izazovi mogu biti za vas upravo osobe rođene u znacima koji vam po svim pravilima astrologije ne odgovaraju, npr. Jarac, Škorpija ili Ribe. Ali kako Ovan voli sve što je nepredvidivo, i voli da osvaja, ovog puta ćete imati sve šanse i da se igrate detektiva u ljubavi. Ako pripadate tim introvertnijim i studioznijim Ovnovima koji razrađuju ljubavnu taktiku, pružiće vam se prilika da u tome budete nenadmašni. Imaćete mnogo interesantnih susreta a oko 9. aprila, društveni život bi trebalo da maksimlano intezivirate ako želite da budete uspešni na ljubavnom planu. Čeka vas neko ko je prisutan u javnosti i ide sa premijere na premijeru, od jedne do druge modne revije, prisutan je na svim izložbama, koncertima i samo čeka da vas sretne. Pružite mu to zadovoljstvo. Nestrpljenje će biti glavna osobina u ljubavi, a upravo treba da budete taktični, posebno prema onim konzervativnijim znacima kao što su Jarac, Devica ili Ribe. Zdravlje - Skloni ste nazebu, pa i glavobolji.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Posao - Početkom perioda bićete veoma konfuzni, nesigurni u sebe i nezadovoljni što ne možete da krenete u akciju. U svakome možete videti potencijalnu konkurenciju ali će mnogi vrlo brzo preći iz redova onih koje bez razloga samtrate neprijateljima u red prijatelja. Vaša sposobnost da lako shvatite s kim imate posla i dobra moć komunikacije biće vaše najglavnije oružje. Iskreno saosećanje sa tuđim problemima biće takođe ono čime ćete ljude lako razoružavati. Društveni kontakti biće veoma naglašeni i veoma značajni. Bićete osoba od inicijative, a sredinom aprila možete dobiti ponudu za izrazito dobro plaćeno radno mesto u nekoj velikoj privatnoj firmi. Ipak, neko drugi će želeti baš vas za saradnika najverovatnije u okviru velike državne firme ili institucije. Ako tražite posao, prijatelji će vas preporučiti nekome prema kome ćete u početku biti pomalo nepoverljivi. Novac počinje da pritiče sa više strana. Posle 10. aprila bićete skloni da pravite neplanirane troškove, računajući na neki dobitak koji bi trebalo da stigne, naverovatnije preko nekih ranije ugovorenih poslova sa strancima. Ljubav - Početkom perioda mašate o osobi sa kojom se veza može realizovati ali biste zbog toga morali da napravite velike ustupke, što vam neće biti teško, Moguće da će se raditi o vezi u tajnosti. Početkom aprila u vaš život dolazi neko koga možda dugo poznajete ili ga doživljavate kao svoje drugo ja, i tada je pravi momenat da krente u akciju. Oko 15.aprila čeka vas interesantan susret, moguće sa nekim Ovnom, Jarcem, Ribama ili Vodolijom. Nešto što je dugo izgledalo kao prijateljstvo može se pretvoriti u veoma brunu vezu. Bikovima rođenim krajem aprila ovaj period je naklonjeniji nego rođenima posle 10.maja. Oni će morati da se mnogo više potrude da bi svoj privatni život doveli u red. Ipak, ako spadate u Bikove koji su rođeni tada, imate mnogo više mogućnosti da doživite neočekivane susrete ili poznanstva sa umetnicima nego što možete da pretpostavite. Zdravlje - Proverite vid i promenite način ishrane.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Posao - U ovom periodu vi ćete u stvari morati da veoma brzo donosite odluke, da budete spremni da se uklapate u tempo koji vam s jedne strane prija ali će vas i iscrpljivati. Pred kraj perioda, bićete prilično konfuzni i možda pomalo demoralisani u vezi sa mogućnošću da realizujete svoje planove. Ovan i Vodolija mogu vršiti na vas pritisak da ne posustanete i oko 15. aprila moraćete da skupite snage da ponovo stanete na svoje noge jer kreće sjajan period u vezi sa poslom preko koga možete izbiti u prvi plan ili biti prisutni u javnosti. Ako vaš posao podrazumeva neki specijalan talenat, bićete u stanju da ga ispoljite, posebno ako su u pitanju muzika ili sport. Ovo je takođe dobar period za one koji se rade u medijima ili se bave pisanjem. Ako ste na bilo koji način prisutni u javnosti, vaša popularnost će porasti i vi ćete biti zadovoljni utiskom koji ostavljate na druge. Moguće je putovanje u inostranstvo ili odličan posao koji ćete sklopiti sa strancima preko posrednika. Ne odustajte od svojih snova ako na momente budete osetili fizičku iscrpljenost, potrebna vam je samo bolja organizacija rada. Ljubav - Ako vam se dopada neko ko je na položaju ili kolega s posla koji nije slobodan a još uvek niste započeli vezu, najverovatnije je da će vas zajednički rad još više zbližiti. Početak perioda može značiti izvesne sumnje u partnerovu odanost ali u stvari oboje možete biti pod velikom tenzijom kako da postupite u situaciji koja zahteva diskreciju. Od početka aprila kreće mnogo burniji period koji može kulminirati između 9. i 14. aprila. Tada ćete morati da se odlučite šta želite i da li ste spremni da rizikujete ili ne vezu koja za sada nema sjajnu perspektivu. Ako ste od nedavno u vezi ili braku, pod velikim ste pritiskom poslovnih obaveza svako ponaosob, što može doprineti nemogućnosti da budete onoliko često zajedno koliko biste želeli. Slobodni Blizanci mogu očekivati susret s javnom ličnošću i to negde oko 9. aprila koji bi mogao iz korena da promeni njihov život. Taj period je odličan za planiranje porodice, za izlaske, nova poznanstva, posebno sa onima koji su prisutni u javnosti. Ipak 15. i 16. pokušajte da ne budete preterano ljubomorni, naročito ako znate da je vaš partner izuzetno popularan i da mnogi žele da budu u njegovom društvu. Može biti obrnuto, ako ste vi ona strana koja je u centu pažnje, partner će vam sredinom aprila zamerati da ga zanemarujete. Veoma buran mesec je pred vama. Zdravlje - Oko 15.aprila možete biti skloni povredama.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Posao - U ovom priodu možete očekivati značajno proširenje saradnje sa strancima ili neke značajne kontakte koji će rezultirati u veoma uspešnom poslu na duži rok. Potrebno je da napravite dogovor sa Devicom, Jarcem i Škorpijom i onda možete biti mirni jer imate sve šanse za započnete posao koji vam pruža dobru perspektivu na duži rok. Već početkom aprila kreće jedan vrlo interesantan period koji će zahtevati od vas da pokažete i smisao za diplomatiju i za popuštanje ali i potrebnu dozu energičnosti. Ako želite da započnete privatan biznis 2. april je odličan datum. Mnoge žene rođene u znaku Raka mogu razmisliti o otvaranju butika. Nemojte propustiti šansu u vezi sa poslom sa strancima oko 15.aprila jer ćete tada imati mogućnost da napravite važan kontakt, moguće preko rođaka ili prijateljskih veza. Ako planirate put u prekookeansku zemlju, to može značiti početak vrlo uspešne saradnje. Ljubav - Vaš ljubavni život zavisi uglavnom od vas od vaše prilagodljivosti jer imate nekoliko mogućnosti da se ne zna koja je bolja od koje. Vi ste i pored naglašenog senzibiliteta, postali mnogo praktičniji. Potrebna vam je harizmatična jaka ličnost da vas prati na životnom putu ali i ona koja vam pruža u svakom pogledu mnogo sigurnosti. Mnogi Rakovi međutim, posebno oni mladi ili oni koji su posle razvoda duže vreme sami, previše biraju i nisu načisto kako da srede svoj život. Ne samo da imate mogućnost da budete srećni sa nekim ko je zaljubljen u vas već i da imate podršku u svakom pogledu, posebno ako se radi o osobi koju ste upoznali preko posla. Mladi Rakovi imaju tendenciju da se upoznaju sa nekim preko Interneta, ali u ovom periodu mogu sresti i nekoga negde gde se tome najmanje nadaju. Moguća je veza sa osobom koja radi za vojsku ili je lekar, nosi neku vrstu uniforme. To je neko kome se odavno dopadate, moguće i više od godinu dana, i samo je na vama da odreagujete onako kako se od vas očekuje. Ako ste žena, možete imati posla sa stidljivim muškarcem. Zdravlje - Pazite se moguće povrede na javnom mestu.

lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Posao - Kada je Sunce u Ovnu, Lav dobije krila ili se odjednom aktivira i postane voljan da se prihvati i onih poslova oko kojih se ranije dvoumio. Odavno već smerate nešto o čemu ste pričali samo nekolicini dobrih saradnika u koje imate poverenja. Možete biti sigurni da će vam se naći pri ruci, posebno ako se radi o Ovnu, Lavu, Strelcu, Vodoliji i da ćete uspeti. Pravi izvor prihoda za vas se nalazi u realizaciji originalnih zamisli koje imaju veze sa inostranstvom, stručnim usavršavanjem, poslovima od opšteg značaja. Možete dobiti neku vrstu unapređenja ili uvećaja prihoda. Da bi se to dogodilo, takođe ćete morati da napravite dobru strategiju i izložite svoje planove osobi od koje zavisite. Pazite da ne uđete u neki finansijski aranžman oko 5.aprila koji može biti nepovoljan po vas ili pod nekim uslovima koje možda druga strana neće ispoštovati. Već 7.aprila neko može vršiti pritisak na vas da potpišete neki ugovor i za to će vam najverovatnije biti potreban savet pravnog lica. Pokušajte da izbegnete rasprave sa autoritetima i nemojte zatezati odnose sa kolegama posle 15. aprila jer vas mnogi mogu doživeti kao konkureniciju i to veoma žestoku. Na vama je da ostanete hladnokrvni. Ljubav - Čudno bi bilo da u ovom periodu ostanete sami, to jest slobodni. Vi verovatno imate mnogo mogućnosti kada je ljubav u pitanju. Ipak, možda ste pomalo opušteni a to se dešava baš sada u ovom periodu. Mladi Lavovi verovatno četuju preko Inteneta sa virtuelnim partnerima iz inostranstva, ali ne bi bilo baš dobro da se i virtuelno zaljubite. Početak perioda donosi tako dugo očekivani susret koji će biti veoma romantičan i moguće veoma strastven a najverovatnije se radi o nekome ko često putuje, radi za strance ili živi u inostranstvu. Zdravlje - Skloni ste prehladama, ojačajte imunitet boravkom napolju što je moguće češće.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Posao - Vašem znaku baš i ne prija tranzit Sunca preko znaka Ovna, osim ako nemate izrazitog smisla za biznis, ali ima i olakšavajućih okolnosti. Ako ste rođeni krajem avgusta, imate podršku od nekoga koja vam donosi novac, popularnost i sjajne šanse o kojima mnogi mogu samo da sanjaju a ako ste rođeni krajem znaka, možete očekivati mnogo prijatnih poslovnih susreta. Oni koji su rođeni u srednjoj dekadi znaka treba da budu oprezni u radu sa starijim saradnicima, posebno Jarcima koji umeju da im stavljaju primedbe i da ih kritikuju. Ako shvatite da je to za vaše dobro može i da vam krene nabolje ukoliko neki od saveta usvojite. Početkom aprila ukazuje se dobra prilika za rad u privatnoj firmi koju drži prijatelj ili u državnoj instituciji, na preporuku rođaka. Posle 15. aprila ograničite troškove, posebno nikako ne uzimajte kredit niti se zadužujte, pitanje je da li ćete biti u stanju da ga otplatite. Ljubav - Devica mora da bude zaljubljena ali ako partner ne bude pokazao i određenu dozu preduzimljivosti od veze neće biti ništa. Vi sigurno nećete biti ona strana koja će pokazati šta oseća, bar ne prva, jer volite da idete na sigurno. Ako vam je partner neko ko često putuje, kog ne viđate često zbog njegovih obaveza ili se nalazi na odgovornom radnom mestu i pri tom ste vi žena, ipak ćete morati da date neki signal da bi on odreagovao. Ako je slučaj obrnut, ako ste vi muškarac, teško da vas išta može okuražiti da krenete u akciju. Ipak, Sunce u Ovnu donosi strast, čak i vama, intelektualnom znaku a Device procvetaju u proleće i kako ćete imati podršku prijatelja koji poznaje osobu koja vam se dopada, možda će vam i njegova pomoć dobrodoći. Krenite bar u češće slanje sms, može doneti nekog efekta. Kraći putevi ili izleti takođe mogu biti povod za nova poznanstva ili susrete a rođaci ili dugogodišnji prijatelji igraju veliku ulogu u upoznavanju vas i onoga koga možete pri prvom susretu doživeti kao svoju sudbinu. Škorpjia, Ribe i Jarac i dalje su vam najbolji izbor a Vaga i Bik vam mogu u priličnoj meri napraviti haos u životu, izbegnite ih bar ovog proleća. Zdravlje - Ne bi bilo loše da odete na detaljan lekarski pregled.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Posao - Vama bi zaista trebalo da krene u svakom pogledu, posebno u finansijskom. Moguće su izvesne oscilacije u finansijama, inače ne brinite, bićete u situaciji da svaki dinar koji eventualno uložite u posao vratite trostruko preko posla koji vam pričinjava zadovoljstvo. Konkurencju imate ali sa njom možete ne samo da lako nađete zajednički jezik nego da od protivnika napravite prijatelje. Timski rad je za vas vrlo značajan u ovom mesecu. Možete dobiti česte neiskrene ponude u vezi sa poslom, konfuzne saradnike, mnogo rada uz neizvesnu zaradu i može vam se učiniti da se nalazite u procepu između dva poslodvca, dve šanse od kojih nećete znati koju da iskoristite. Za vas je najbolje da i dalje budete samo izvršilac i posmatrač onoga što se dešava oko vas, posebno ako ste mladi i nalazite se na novom radnom mestu. Ukoliko imate svoju firmu ili ste već afirmisani na poslu, otvorite četvore oči ali imajte poverenja u Strelca i Vodoliju, a u Ovna nešto manje jer vam može predlagati nešto što nije najpovoljnije rešenje za vas. Ljubav - U ovom periodu Vaga je manje više očajna jer ne zna kako da se postavi prema partneru, jer ona voli energične, odlučne partnere, a vaš partner će biti prilično pasivan. Njemu će zapravo biti potrebna vaša podrška, razumevanje i mnogo pažnje. Kako ste prilično racionalan znak, pri tom ako ste ženski predstavnik ovog znaka, nije vam ovog proleća baš do uloge utešiteljice bilo koga i ako ste slobodni izbegnite kontakte sa šarmantnim, maznim tipovima muškaraca koji će vrlo brzo leći na vaša pleća sa svim svojim problemima. Ne bi bilo dobro ni da uporno tražite neke izrazito mačo tipove jer će vas ti vrlo brzo napustiti. Ono što vam je trenutno najpovoljnije je jedan duhovit, komuniktavan tip poput Vodolije ili Strelca s kojim možete dosta putovati. Ako ste muškarac Vaga, krenućete u osvajačke pohode ali na netipičan način za jednu Vagu, prilično diskretno, okolo - naokolo. Bićete znak u trendu, ne brinite za svoju reputaciju. Zdravlje - Pazite da ne povredite stopalo.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Posao - U ovom periodu uz vas su osobe koje vam donose sreću, što vam pomaže da u ovom periodu donosite pravilne odluke. Početkom perioda moguć je vrlo važan sastanak na kome morate biti veoma određeni i spremni da ako je potrebno i odbijete prividno sjajan predlog. Sačekajte da se slegne prašina i da vidite kako će se situacija odvijati. Odnosi sa inostranstvom se značajno popravljaju i vi ćete imati šanse da otputujete u inostranstvo ili da uspostavite odnos sa strancima pod vašim uslovima. Novac ne bi trebalo da vam predstavlja problem u ovom periodu, jer čak možete imati vanredne dobitke posebno preko igara na sreću. Vaši pokušaji da jednog Ovna ubedite u ono što želite urodiće plodom jer će vam u tome pomoći najverovatnije Jarac, Devica i druga Škorpija. Vodolija i Strelac predstavljaju za vas manju noćnu moru sa svojim menjanjem mišljenja svaki čas i pokušajima da vas ubedi u ono što oni žele. Posebno budite oprezni prema ponudi koju ćete dobiti 9. aprila, možda bolje da je ne prihvatite. Ljubav - Budite spremni na nešto veoma lepo i uzbudljivo. Period kao stvoren i za tajne ljubavi i za romantične doživljaje. Ako se do sada niste zaljubili, krajnje je vreme i to u nekog umetnika, sportistu ili lekara. Jedna od mogućnosti je i neko ko živi u nekom mestu pored mora ili u prekookeanskoj zemlji. Moguće je da se već poznajete preko Interneta ili ćete ga upoznati preko Interneta. Škorpije dolaze do važnih informacija ali i konatakta upravo na ovaj način. Jedna Vodolija, Strelac, Škorpija ili Jarac mogu biti posrednici u upoznavanju. Sredovečne Škorpije mogu sresti nekadašnju simpatiju, bilo iz mladosti ili sa nekadašnjeg radnog mesta i to bi, ako su slobodne, moglo značiti početak nove romanse. Poželjno je da idete na izlete, kraća putovanja, da organizujete susrete, jer na taj način imata šanse da doživite lepe susrete. Ako ste skloni tajnim vezama, posle 15. aprila, moguća je ljubav sa partnerom koji nije slobodan. Zdravlje - Moguće su manje vrtoglavice.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Posao - Sunce je u vatrenom znaku Ovna i vama taj tranzit savršeno odgovara, ali ne žurite sa važnim odlukama. Mnogi će na vaše predloge gledati s nepoverenjem. Ako želite da nešto sprovedete do kraja, bilo da se radi o ideju, projektu koji je već zaživeo, ili nečem novom, vi ste ona strana koja mora da pokaže najviše inicijative. Razrađivaćete koncepciju o poslu koji bi trebalo da vam donese po vašem proračunu poveći novac i to verovatno na duži rok, ali vam je za to potrebna podrška uticajanih osoba. Morate u svom odnosu s ljudima biti oprezniji jer postoji mogućnost da vam neko ukrade ideju ili možda negde u redovima najbližih saradnika imate one koji će vam prvi okrenuti leđa ako kola krenu nizbrdo. To se neće desiti jer vi imate i rezervnu varijantu za sve što bi moglo da se dogodi. Period vam savršeno odgovara za početak novih poslova ali budite oprezni oko 15. aprila, možete imati ozbiljnih sukoba sa najbližim saradnicima, posebno sa onima koji rade za strance. Ljubav - Za ljubavni život ne može biti bolji period nego tranzit Sunca preko znaka Ovna, bar kada je vaš znak u pitanju, ali ovog proleće situacije je nešto teža. Naime, Strelci se baš i ne snalaze sjajno u ljubavi jer bi morali da budu mnogo strpljivji, taktičniji i pažljiviji. Strelac je znak koji voli instant rešenja, sad ili nikad, ali nešto ih tera da menjaju strategiju, i da uče da druge slušaju. Taj drugi će biti ipak neko ko je vredan promena u njihovom ponašanju, i moguće je da su na pragu velike značajne ljubavi. Ako pripadate nestrpljivim Strelcima, pokažite razumevanje za osobu koja vam je draga a koja će možda morati da ide negde na put ili ima prilično problema na poslu i neće moći da vam posvećuje onoliko vremena koliko je vama potreno ili koliko očekujete. Čuvajte se zamke koju nude paralelne veze jer ćete i tome biti skloni posebno negde sredinom aprila i zaista će tek sve krenuti normalnim tokom kraja aprila. Tada, ako baš i niste bili naročito verni, predstoji neprijatan razgovor s partnerom. Što ste duže u vezi, to će biti neprijatniji, zato prištedite sebe nepotrebnih stresova. Zdravlje - Bavite se više relaksacijom.

 
jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Posao - Proleće će za vas uglavnom prilično stresan period jer Sunce ulazi u vašu astrološku kuću doma i tada je potrebno da se povučete iz javnosti i da obnovite svoju energiju da biste docnije mogli da zablistate kada Sunce uđe u znak Bika. Ovaj period deluje na vas vrlo pozitivno jer podstiče kreativnost i omogućava vam da sve svoje ideje realizujete uz pomoć onih koji su vam po mnogo čemu slični. Imaćete mogućnost da uspostavite saradnju sa kolegama koje vas dobro poznaju, ne samo da su svesni vaših kvaliteta nego i vaših potencijala i biće spremni da vam pomognu da ostvarite jednu vrlo interesantnu zamisao. Što vaš posao ima više veze sa umetnošću to imate više šanse da doživite uspeh. Rad u medijima je ono što je pravi izbor za vas, takođe rad velikim institucijama, humanitarnim organizacijama. Postoji mogućnost priličnog fizičkog i mentalnog iscrpljivanja jer će mnogi želeti da stupe u kontakt s vama. Budite praktični i prihvatite neki posao sa strancima, posebno su dobro aspektovana mesta koja se nalaze severoistočno od mesta u kome živite. Za studente je ovo odličan period i možete biti veoma uspešni na svakoj vrsti ispita. Ljubav - Što manje ljudi ima uvid u dešavanja u okviru vašeg ljubavnog i porodičnog života to bolje po vas. Možete očekivati da se negde na nekom službenom putu sretnete sa nekim ko vam je izuzetno drag i upravo što su putovanja duža, to je moguća strastvenija veza. Imate nekoliko mogućnosti na ljubavnom planu ali ne bi trebalo da ih baš sve koristite jer na kraju nećete znati ni s kim ste ni šta prema kome osećate. Neko će se uporno boriti da vas osvoji a pripada krugu vaših nabližih saradnika, ili, ako ste mladi, nalazi se u blizini vaše kuće ali ne pripada vašem društvu. Ako ste u drugoj dužoj vezi ili braku, možete imati ozbiljnih sukoba sa partnerom koji je nepredvidiv u svojim reakcijama ili prilično nezadvoljan što mu ne poklanjate dovoljno pažnje. Ni vaše nezadovoljstvo nije ništa manje ali vi sve svoje probleme rešavate tako što se posvetite poslu i ne mislite mnogo na sve ono što vam nedostaje u emotivnoj sferi. Imate uvek kome da se poverite i ko da vas razume, a to nije stalni partner. Ukoliko ste slobodni, na nekoj sedeljci, duboko u noć, gde se sluša muzika, negde na obali reke, na nekom splavu možda, predstoji vam interesantno poznanstvo. Zdravlje - Pazite se na putu.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Posao - Ovo je vaše vreme, posebno kada su u pitanju razne vrste finansijskih transakcija. Ipak, upravo u toj sferi, pazite se. Možete napraviti najveće greške i biti skloni da se previše zadužujete, da budete preveliki optimista. Ako treba da polažete ispit, bićete uspešni, posebno posle sredine aprila. Ako polažete pred profesorkom, dobro se spremite ako ste studentkinja, a ako ste student, prolazite sjajno. Novi poslovni aranžmani doneće vam novac ili ćete potpisati ugovor posle 15. aprila a to bi bilo najbolje za vas. Oni koji žele da putuju u inostranstvo mogu to planirati oko 9.aprila, biće to put koji će se više nego isplatiti. Koristite svaku mogućnost u vezi sa nekim novim poslom, ma o čemu da se radi, i čak i ako nema veze sa vašom osnovnom profesijom, ako ste mladi i dobijete ponudu, prihvatite je. Možete imati sjajnu saradnju sa Strelcima, Bikovima, Ribama i drugim Vodolijama. Ljubav - Već duže vreme unazad najverovatnije vas razdire ljubomora ali vi o tome nerado pričate bilo kome. Moguće je da čak ni sebi ne želite da priznate izvesno razočarenje u stalnog partnera. Budite uvereni da je to osećanje obostrano i zato bi bilo dobro da nešto poradite po tom pitanju da biste našli rešenje za svoje probleme, a ono je moguće. Vi biste najradije doživeli neko novo uzbuđenje, maštate o nekoj novoj vezi, moguće s nekim ko nije iz vaših krajeva, ko živi nege nakraj sveta, jer biste najradije otišli negde i započeli život ispočetka. Tako razmišljate ma koliko godina da imate ako ste u vezi duže od tri godine. Ipak, realnost je drugačija. Možete putovati zajedno s partnerom ili prijateljima i sjajno se provesti ili možete, ako ste slobodni, sresti nekoga ko živi u nekom drugom gradu ili državi i to preko Interneta ili preko prijatelja. Ono što svakako treba da izbegnete su svaka vrsta rasprave sa partnerom. Ako želite da popravite odnos s njim, počnite da menjate sebe. Zdravlje - Trebalo bi da se što više bavite rekreacijom.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Posao - Ulazite u odličan period u kome ćete moći da postignete ono o čemu drugi samo mogu da sanjaju. Vaši snovi počinju da se realizuju ili ono o čemu ste maštali počinje da se ostvaruje. To se naročito odnosi na umetnike, sportiste, lekare, naučnike. Svako ko je maksimalno posvećen svom poslu i ko poseduje neki poseban talenat ima sve šanse da u bukvalnom smislu zablista. Dobijate priliku da započnete posao sa saradnicima koji su vam po senzibilitetu slični, veoma je naglašena adaptibilnost u pogledu timskog rada, jedino do manje tenzije u odnosima može doći u drugoj polovini aprila, inače imajte sluha za druge, posebno starije od vas. Ovnovi, Ribe, Vodolije i Jarci su vam sjajni saradnici. Kreće jedan period koji će potrajati a u kome ćete moći ne samo da se istaknete na poslu nego i da zaradite i to više nego što pretpostavljate. Vaši tajni planovi i maštanja o inostranstvu mogu se realizovati, ali ne u ovom periodu. Možda ćete čak i otići na neki kraći put, ali sve što ulažete u sebe od sada pa do početak iduće godine isplatiće vam se jer utirete put ka nečemu što je još veći san od onoga što vam se sada može dogoditi. Sve neprijatno sa čime možete biti suočeni, predstavlja samo malo iskušenje na putu ka uspehu. Ljubav - Kao i na poslu tako i u ljubavi imate velike mogućnosti. Ipak,ljubav je za vas klizav teren, naročito ako ste mladi. Ukoliko nemate partnera tj. partnerku a pri tom ste muški predstavnik ovog znaka, verovatno vam se dopada tamnokosa starija od vas parnterka koju ste upoznali negde preko prijatelja na nekoj zabavi ili preko posla kojim se bavite, posebno ako ste umetnik. Mnogi u stvari žele da budu sa vama, tako da i ako imate stalnu partnerku, moraćete bukvalno da se branite od svojih obožavalaca. To važi i za žene rođene u znaku Riba koje verovanto imaju posesivnog partnera koji im ne da mira i svaki čas ih zove i proverava gde su i s kim su. Ma s kim da ste, i ma čime da se bavite, bili slobodni ili u vezi, bićete izloženi brojinim izazovima jer ih vaša duša traži. Vaš znak ne odoleva nijednom iskušenju, naročito ne ljubavnom. Jedna Škorpija, Ovan ili Bik mogu vam lako zavrteti mozak. Sa Jarcem i Devicom manje više ne znate na čemu ste, a neka druga Riba ili Vodolija samo motre na svaki vaš potez. Zdravlje - Pazite se nazeba i moguće upale grla.