Mjesečni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Poželjno je odmeravati reči i ćutati. Pošto je komunikacija jednostrana, ne pokušavajte da nekoga u nešto ubedite. Samo ćete se nervirati. Posao: Nov posao mnogo obećava, pa ste s razlogom optimista. Povoljne okolnosti će ga ubrzati, tako da se morate ponašati shodno prilikama - zrelo i odmereno. Zdravlje: Pošto započinjete mnoštvo stvari, a malo privodite kraju, nervirate se. Rezultati nisu vidljivi, bar kako zamišljate. Iscrpljeni ste. Ljubav: Potreban je izvestan period da se stvari stišaju, pa da vidite šta ćete dalje. Donosite odluku o partneru. Lav vam u potpunosti odgovara. Savet: Ušli ste u povoljan period, a da toga niste svesni. Pokušajte da se pravilno usmerite, da ne rasipate snagu na gluposti. Napravite selekciju.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Od vas se narednih dana očekuju taktičnost, upornost i odmerenost. Ne idite glavom kroz zid, već se setite da postoje lakši načini da rešite problem. Posao: Zahvaljujući životnoj snazi, donosite povoljnu odluku. Rešavate da proširite obim delatnosti stvarima koje će otkriti neke vaše nove talente. Zdravlje: Uglavnom dobro. Pošto trenutno imate višak energije, trošite je nemilice. Samim tim, ona se obnavlja, a vi ste zadovoljni. Ljubav: Nova ljubav ili nov pristup staroj. Vodolija će vas prijatno iznenaditi i nešto predložiti. Nemojte je potcenjivati, jer od te veze možete samo profitirati. Savet: Opustite se i uživajte pod pozitivnim planetarnim uticajima. Kad bi uvek ovako išlo? Gde bi vam bio kraj?

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Zahvaljujući kreativnim idejama i snazi, u kombinaciji sa mladalačkim šarmom, činite čuda. Sklonost ka čulnim užicima je naglašena. Prepuštate im se! Posao: Ušli ste u povoljan poslovni period. Ove sedmice se možete nadati aktivnostima koje nude poboljšanje materijalnog stanja, ali i unapređenje. Zdravlje: Družite se sa osobama koje vam prijaju. Zahvaljujući njima, osećate se sveže i zdravo. Kad bolje razmislite, i zdravlje ide iz glave. Ljubav: Pošto ste u plus fazi, tako i funkcionišete. Na pređašnje greške partnera ne obraćate pažnju, jer imate pametnija posla. Nešto smerate. Savet: Morate biti realniji u razmatranju budućih događaja ukoliko želite da iz njih izvučete maksimalnu korist. U protivnom ćete se osećati iznevereno.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Zadovoljni ste jer vam je napokon pošlo za rukom da ostvarite projekat koji zbog viših okolnosti kasni. Možda imate i drugih razloga za dobro raspoloženje? Posao: Nemojte unositi previše emocija u posao kojim se bavite. Ni u čemu ne treba preterivati, jer ćete se razočarati. Zdravlje: Kao i obično, preosetljivost vodi u depresiju i anksioznost. Pošto situacija zahteva dobro funkcionisanje, ne opterećujte se tuđim različitim mišljenjem. Ljubav: Ukoliko budete aktivniji i više se družili, postoji mogućnost za novu ljubav. Neki Rakovi su sa partnerom u pravoj idili. Privlače ih Vage, Vodolije, ali i Blizanci. Savet: Ako pokušate da gradite vezu na iskrenosti, pogrešićete. Odnos sa partnerom biće manje interesantan. Poželjna je mala doza lukavosti.

lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Prethodnih dana ste se do te mere preforsirali, pa ne možete da se naspavate. Planirate nove akcije, koje zahtevaju dodatnu snagu, u kojoj, nažalost, oskudevate. Posao: Uspešni su samo oni Lavovi koji rade u zdravstvenim ustanovama ili drugim firmama zatvorenog tipa. Ostali pripadnici znaka moraju da se strpe. Zdravlje: Niste svesni posledica koje hiperaktivnost može imati na vaše zdravlje. Posvetite više pažnje sebi. Ljubav: Pošto ste nepopravljivi romantičar, sa previše emocija ulazite u vezu. Preterano zavisite od partnera, ili ih imate više? Ljubavnik/ca je osveženje. Savet: Ukoliko se odmarate i okrenete ljubavi i umetnosti, prebrodićete krizu. Delotvorno će biti i druženje svedeno na razumnu meru.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

U fazi ste donošenja značajne odluke, optimizma i početka novog životnog ciklusa. Za sve stvari imate opravdanje. Racionalni ste po običaju, pa ne grešite. Posao: Napredak je postao izvestan. Možda je to razlog za optimizam? Očigledno je da postižete više nego zadovoljavajuće rezultate. Zdravlje: Uglavnom dobro. Nastavite tim tempom. Device su na planu zdravlja nenadmašne. Ljubav: Veza u kojoj ste ima sve elemente da se pretvori u čistu patologiju. Ukoliko nastavite da budete sumnjičavi i konfuzni, teško vama! Idealno se slažete samo sa Ribama. Savet: Pošto je period pred vama povoljniji za posao nego za ljubav, pokušajte da se na taj segment koncentrišete. Emotivna raščišćavanja odložite!

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Uspešna nedelja, nema šta! Uzbuđenja će biti na pretek, pa vam bar neće biti dosadno. Ishod je povoljniji nego što mislite. Samo nastavite ovim tempom. Posao: Uspešno učenje, polaganje ispita i sve aktivnosti koje podrazumevaju dobru koncentraciju. Staloženo završavate jedan po jedan započeti posao. Zdravlje: Psihički problemi i nerviranja mogući su samo ukoliko budete vraćali film unazad. Pošto od toga nemate koristi, glavu gore. Budućnost obećava. Ljubav: Mnoge Vage učvršćuju poziciju. Partner im u potpunosti odgovara, ali toga nisu svesne. Uspešna veza sa Lavom ili Strelcem. Blizanac nije idealno rešenje. Savet: Na napade depresije možete da utičete nalazeći kompenzaciju u druženjima i radu. Savetuje se da učinite maksimalan napor u tom smeru.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Kroz iskušenja i patnju postižete ličnu snagu. Još kad tome dodate svoj Škorpionski inat. U fazi ste pravljenja dalekosežnih planova. Posao: Pod uslovom da umesto razuma unosite emocije, imaćete problema. Komunikacija sa saradnicima je otežana, jednostrana. Zdravlje: Problemi sa hormonima i žlezdama sa unutrašnjim lučenjem. Ukoliko se uplašite zbog zdravlja, videćete da je strah neosnovan. Ljubav: Sa partnerom ste se usaglasili. Postali ste pravi drugari, pa se kvalitet veze popeo na viši nivo. Uspešno se družite sa Vodolijama, Bikovima i Vagama. Savet: Poželjno je maksimalno strpljenje u poslu, ali se zato treba fokusirati na lepšu stranu života, ljubav, provod i umetnost.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Nepopravljivi ste romantičar, sentimentalni i preosetljivi. Niste u dovoljnoj meri samostalni. Suviše se na nekog oslanjate, pa bez njega teško funkcionišete. Posao: Završavate davno započete poslove i stičete finansijsku sigurnost. Iako ste nepoverljivi prema novom rukovodstvu, vama je sve bolje i bolje. Zdravlje: Mogući su problemi psihosomatskog tipa pod uslovom da ne zadovoljite svoj naglašen libido. Ne mudrujte s partnerom, već krenite u direktan napad. Ljubav: Nesuglasice su plod mašte. Samo gubite vreme i snagu obraćajući pažnju na sekundarne stvari. Suštinu zanemarujete. Zbog čega ste ogorčeni? Savet: U narednom periodu je poželjno razlikovati bitno od nebitnog. Pokušajte da ne trošite energiju na stvari koje nisu vredne pažnje.

 
jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Loše se osećate. Za to imate gomilu razloga, mada, kad bolje razmislite, i nemate. Pod uslovom da iz drugog ugla posmatrate probleme, moći ćete da se sa njima i nosite. Posao: Ukoliko niste uspešni, sami ste krivi. Narednih dana treba očekivati prosperitet. Razmislite gde grešite ako do njega ne dođe? Zdravlje: Neka zbivanja vas mogu izbaciti iz koloseka. Preosetljivi ste, nemate snage da pogledate istini u oči. Ne preterujte sa čulnim zadovoljstvima i hranom. Ljubav: Ovnovi i Bikovi su glavna preokupacija pripadnika ovog znaka. Iako im Ovan astrološki ne odgovara, oni ga ne mogu izbeći. Ipak dobro razmislite. Savet: Morate vladati sobom ukoliko želite da stvari budu pod kontrolom. Praktične osobine treba forsirati. Rad, rad i samo rad!

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Završavate započetu bitku. Pošto ste neke stvari priveli kraju, optimizam nije neosnovan. Puno događaja sa pozitivnim ishodom. Posao: Finansijska situacija se popravlja. Polazi vam za rukom da spojite korisno sa lepim. Iskoristite naredne dane maksimalno, jer su vam zvezde naklonjene. Zdravlje: Bolesti preterivanja. Konzumirate hranu na nervnoj bazi. Ukoliko budete disciplinovani, biće sve u redu. Ljubav: Ljubav je definitivno uz vas. Ona donosi obilje užitaka, što vam odgovara. Bikovi i Vage su naredne sedmice žrtve. Savet: Samo umerenim načinom života možete dobro funkcionisati. To je lako reći, ali ne i učiniti. Grešite što ne razmišljate drugačije.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Napokon ste usaglasili fizičke i mentalne aktivnosti. Doduše, ove druge još uvek prednjače, ali ćete uspeti da ih kanališete. Posao: Možete se nadati uspehu. Za sada je poželjno učiti se strpljenju i korektno obavljati zadatke. Previše emocija škodi. Zdravlje: Mislite da ste bolesniji nego što to činjenice pokazuju. Sumnjate u sve, pa i u rezultate. Želite da promenite lekara i nastavite sa ispitivanjima. Ljubav: Ove nedelje su Rakovi idealni partneri za vas. Ako ništa drugo, moći ćete da se tešite do besvesti. Kad se dve vode sastanu, šta se dešava? Poplava naravno. Savet: Dolazite do duševnog mira, ali ga lako možete izgubiti. Više verujte sebi, posebno u to da ste zdravi. Potražite objektivniji razlog za hipohondričnost.