Vijesti
Žuta štampa
Ivana Banfić stavila nove silikone
24.01.2013. 20:00
Izvor: Dnevni avaz
Ivana Banfić stavila nove silikone
Žao joj je što na tijelu nema dovoljno masnog tkiva od kojeg se mogu napraviti prirodni umeci pa je stare silikonske implantate u grudima zamijenila novim. Ivana Banfić (43) nakon 18 godina se odlučila na promjenu implantata. Za Gloriju je rekla da joj je žao što je uopće stavljala silikone.
- Nakon porođaja grudi su me počele boljeti, osobito na treninzima. Osjećala sam da se u njima nešto zbiva - rekla je pjevačica. Grudi su je, dodaje, uskoro boljele sve jače i pojavile su joj se kvržice.
- Došlo mi je da si sama izvadim umetke. Nakon razgovora s liječnikom odlučila sam odmah nakon vađenja staviti nove umetke. To sam odlučila jer sam se navikla na oblik i veličinu svojih grudi i koža mi se tome prilagodila - kaže Ivana.
Dvoumila se zbog novih implantata jer zna da će i njih morati mijenjati, no na kraju je zaključila da je to najbolja opcija za nju.
- Sada, u ovim godinama, mislim da bi bilo bolje da uopće nisam stavljala implantate, ali s druge strane, bila sam zadovoljna izgledom otkako sam povećala grudi - kaže Ivana koja ugradnju silikona pripisuje eksperimentiranju u mladosti.