Vijesti
Žuta štampa
Fuad Backović Deen stao u "odbranu" oca na Facebooku
"Nabije sve vas isfrustrirane i sitne duše"- Vaš peder
31.01.2013. 12:00
Izvor: dnevniavaz.ba
"Nabije sve vas isfrustrirane i sitne duše"- Vaš peder
Fuad Backović Deen, sin zastupnika BPS-a Zaima Backovića, koji je na današnjoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo brutalno izvrijeđao Nedžada Fazliju, zastupnika SDP-a uz psovke, stao je u "odbranu" svog oca.
Naime, isprovociran Fazlijinim izjavama da je Backović zaposlio suprugu i mlađeg sina u kompaniju "BH Telecom", a da je njegov stariji sin kvaziumjetnik, Deen je žestoko uzvratio i to putem društvene mreže Facebook.
VEZANI TEKST: Zastupnik Zaim Backović psovao Fazliji: J.... ti sve
- Ok.... Gdine Fazlija, ja vas neću vrijeđati, mada da sam bio prisutan tamo, bio bih gori od oca pa sigurno jedno 1.000 puta više... Čestitam, jer ste konačno izmigoljili i uspjeli iznervirati čovjeka kojeg je jakoooo teško dovesti do psovke, eto makar nešto od vas... Neka se srami stranka i ljudi koje vi predstavljate. Što se tiče vas vs Zaim Backović, ne da nikada nećete biti ravni jednom Zaimu po obrazovanju i heritage već ni sportske rezultate koje ima taj čovjek zajedno sa bratom Enverom su za vas nedostižni i naučna fantastika! :))) - napisao je Deeen.
Nadalje je nastavio u još "otvorenijem" stilu.
- Što se tiče pominjanja mene, to vam je oprošteno, jer razlika između mene i vas je u tome što ja o vama uopšte ne razmišljam i da nije extremno loših sportskih rezultata u vašoj "sportskoj karijeri" ne bih nikada ni znao da postojite... :(( Iskoristit ću ovu priliku da i ja sa zadovoljstvom opsujem te poručim sljedeće : Nabije sve vas neostvarene, isfrustrirane i maliciozne sitne duše VAŠ dežurni peder Deen po sred vaše "nevine" guze, sve redom koliko god vas ima!!! A finim ljudima se od srca izvinjavam na rječniku...- ispalio je Deen.