Vijesti
Žuta štampa
Uživao u nastupu: Cecu slušao Kimi Raikkonen!
25.07.2013. 12:00
Izvor: 24sata.info
Uživao u nastupu: Cecu slušao Kimi Raikkonen!
Vozač Formule 1 i bivši svjetski šampion uživao među 5.000 ljudi na nastupu Svetlane Ražnatović u diskoteci „Top hil“!
Svetlana Ražnatović održala je koncert u prepunoj budvanskoj diskoteci „Top hil“, a prisustvovao je i Kimi Raikkonen, proslavljeni vozač Formule 1 i bivši svjetski šampion. Publika je već oko 23 sata ispunila diskoteku do posljednjeg mjesta i svi su s nestrpljenjem očekivali da se najveća balkanska zvezda pojavi na sceni.

Dočekana ovacijama
Ceca je na binu kročila oko jedan sat iza ponoći, dočekana ovacijama 5.000 ljudi. Taktovi numere „Lepi grome moj“ označili su početak vrhunskog događaja.
- Dobro veče, Budva, drago mi je što smo večeras zajedno i što smo pozitivni i veseli - uzviknula je Ceca i svi su je poslušali. Raikonen sigurno nije razumio njenu poruku, ali sve mu je bilo jasno po oduševljenju okupljene mase.

Uskoro ponovo
- Ovo mi je treći „Top hil“ za godinu dana. Bilo je fantastično. Atmosfera kakvu samo možete poželjeti. Nažalost, Kimija nisam upoznala. Nadam se da je uživao u muzici i da je proveo lijepo veče u Budvi - kazala je Ceca za Kurir, koja je novi susret s publikom na istom mjestu zakazala za 4. avgust, prenosi haber.