Vijesti
Žuta štampa
S.A.R.S. i Zoster na sceni 9. Sarajevo Music Stagea
01.08.2013. 12:00
Izvor: 24sata.info
S.A.R.S. i Zoster na sceni 9. Sarajevo Music Stagea
Podsjećamo da se do 10. augusta / kolovoza mogu kupiti ulaznice za sve koncerte Sarajevo Music Stagea putem portala za grupnu kupovinu e-kupon.ba, na kojem se ulaznice za svaki od koncerata prodaju sa 50% popusta
Na trećem koncertu Sarajevo Music Stagea, koji će biti održan 18. augusta / kolovoza, publika će imati priliku poslušati dva odlična benda – S.A.R.S. i Zoster.
Grupa Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) osnovana je u Beogradu 2006. godine, a naredne godine snimaju pjesmu Buđav lebac, koja je gotovo trenutno postala internet megahit.
- Drago nam je da smo pozvani da nastupamo u Sarajevu za vrijeme Sarajevo Film Festivala. Publici obećavamo odličnu atmosferu, a pored naših dobro poznatih hitova, publika će imati priliku čuti i uratke sa našeg posljednjeg albuma - kazao je Žarko Kovačević, frontmen grupe S.A.R.S.
Iste večeri na sceni Sarajevo Music Stagea nastupit će i poznati bh. bend Zoster.
- Mi se u Sarajevu osjećamo kao domaći, tako da nam je uvijek drago kad sviramo na poznatom terenu. Odličnu energiju koju uvijek dobijemo od publike mi ćemo im i vratiti i potruditi se da ovo bude još jedna noć za pamćenje - kazao je Mario Knezović, frontmen grupe Zoster, te dodao da za vrijeme Sarajevo Film Festivala uživa u glavnom gradu BiH koji tada poprimi drugačiju auru.
Mostarski bend Zoster nastao je 2000. godine, a dosad su izdali tri albuma: "Ojužilo" 2005., "Festival budala" 2007. i "Imači kada" 2012. godine.
Podsjećamo da se do 10. augusta / kolovoza mogu kupiti ulaznice za sve koncerte Sarajevo Music Stagea putem portala za grupnu kupovinu e-kupon.ba, na kojem se ulaznice za svaki od koncerata prodaju sa 50% popusta, odnosno po cijeni od 10 KM po koncertu.