Vijesti
Žuta štampa
OBN: Saznajte najintimnije detalje iz života Marije Šerifović
24.01.2014. 12:00
Izvor: klix.ba
OBN: Saznajte najintimnije detalje iz života Marije Šerifović
OBN televizija svojim gledateljima donosi dokumentarni serijal "Ispovest" popularne pjevačice Marije Šerifović. Svake subote u 22 sata gledatelji će moći pratiti serijal iz osam dijelova u kojem se otkrivaju najintimnije stvari njenog života.
Nakon uspješne kino premijere, ovaj dokumentarac pretočen je u osam dijelova, a svaki nosi posebnu simboliku i temu. Svako slovo riječi "Ispovest" označava zapravo početno slovo pojedinačnih epizoda – “Istina”, “Spasenje”, “Pobjeda”, “Oproštaj”, “Vjera”, “Energija”, “Sudbina” i “Tajna”.
Marijina iskrenost oduševila je publiku i njene kolege, a njena hrabrost da priča o najintimnijim događajima iz svog života, odnosima u obitelji i trnovitom putu do uspjeha i pobjede na Eurosongu, nikoga nije ostavila ravnodušnim.
Saznat ćemo šta o njoj misle i kolege, Leontina, Aleksandra Kovač, Saša Milošević Mare…
Iako je medijska javnost najviše bila zainteresirana za njenu seksualnu orijentaciju, ta priča je ostala u sjeni dramatičnih događaja u obitelji, odnosu njene majke i oca koji su prema Marijinim riječima, upravo definirali nju kao ličnost kakva je danas, iskreni borac koji hrabro korača ka svojim ciljevima.
Suštinu ispovijesti najbolje je opisao reditelj Petar Vujanić koji je rekao da je ova priča zapravo putovanje u istinu i dušu jedne vrsne umjetnice. Serijal će sadržavati i neke detalje koji nisu prikazani u filmu, a prvi dio priče predstavlja Sudbinu.