Vijesti
Žuta štampa
'Brenomanija'
Lepa Brena izazvala neviđenu pomutnju na HTV-u
27.02.2014. 12:00
Izvor: mojevijesti.ba
Lepa Brena izazvala neviđenu pomutnju na HTV-u
Uoči svog skorašnjeg koncerta na stadionu Krnjak pored Karlovca u subotu 8. marta, na Dan žena, popularna folk pjevačica Lepa Brena je gostovala u emisiji 'Damin gambit' na HTV-u i izazvala pravu 'Brenomaniju' po prisavskim hodnicima.
"Sam trenutak njezinog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pomutnju. Vijest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi zaposlenici HRT-a izlazili su iz svojih soba, studija, ureda i željeli vidjeti Brenu uživo. Fotografisali su se s njom mobitelima, tražili autograme, trčali čak za njom po hodnicima kako bi je osobno upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla vjerovati kolika je njezina popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi puta susrela s tako iskrenom euforijom mojih kolega.
Nakon što smo nas dvije odradile intervju, shvatila sam kako je izbor Brene kao gošće u Daminom gambitu bio pun pogodak. Gledateljima smo priredili i specijalno iznenađenje. Prvi put na ovim prostorima, HTV će ekskluzivno promovisati senzacionalni duet najveće balkanske glazbene zvijezde i jedne od najvećih hrvatskih estradnih diva. Uvjerena sam da će se o našoj nedjeljnoj emisiji pričati u cijeloj regiji, ne samo u Hrvatskoj", kazala je urednica i voditeljica emisije Elizabeta Gojan, namjerno čuvajući ekskluzivu za emisiju koja će se emitovati 2. marta u 21.30 sati na prvom programu HTV-a, prenosi 'Tportal'.
Niti sekunde nije dvojila, kaže, kako će iduće nedjelje imati fantastičnu emisiju.
''Brena je vrhunska profesionalka koja je došla pripremljena na snimanje. Na mene je ostavila dojam vedre, vesele i pametne žene. Stigla je u Zagreb večer prije kako bi održala probu s tamburaškim sastavom 'Petica' u zagrebačkom hotelu Westin, a na Prisavlje je stigla u konvoju automobila točno u minutu što se inače rijetko događa kad je tako velik broj ljudi u pitanju. Mogu slobodno kazati da smo i ja i cijela ekipa HTV-a oduševljeni saradnjom. U razgovoru je Brena bila iznimno emotivna i iskrena i mislim da smo dobili posebni intervju. Mi od prve emisije inzistiramo na prikazivanju i približavanju života posebnih žena koji svojim radom i životom zaslužuju da im se posveti posebna pažnja'', istaknula je Elizabeta Gojan.