Vijesti
Žuta štampa
Kiki Lesendrić
Ilmini roditelji su samo željeli pare
15.03.2014. 12:00
Izvor: mojevijesti.ba
Ilmini roditelji su samo željeli pare
Kiki Lesendrić, mentor Ilme Karahmet, koja je prošle nedjelje izbačena iz „X faktora“, razočaran je, jer je mlada takmičarka klela članicu žirija Eminu Jahović, ali je razočaran i zbog njenih roditelja, za koje kaže da su „pucali“ na prvo mjesto i da im je u glavi samo bila suma od 200.000 eura, koliko vrijedi glavna nagrada za pobjednika ovog takmičenja.
'Kao muzičar i pjevač uvijek bih pomogao svakome ko ima dobar glas i talenat, bez obzira ko je u pitanju. Samim tim što je Ilma bila u mojoj grupi, bila mi je na poseban način draga, jer je još uvek dijete. Ona ima odlične vokalne sposobnosti i nesporan talenat, ali sve ostalo nema. Da bi bio zvijezda i da imaš taj famozni X faktor, moraš da se rodiš sa tim, to se ne stiče, a za to je najbolji pokazatelj upravo Ilma.
Sve velike zvijezde koje poznajem nikada ne bi pokazale sujetu, razočarenje ili nedolično ponašanje, zbog toga i jesu zvijezde. Međutim, Ilma je to pokazala čim je ispala iz takmičenja. Bila je vidno razočarana, ogorčena na sve članove žirija, publiku, produkciju, a njen odlazak bez pozdrava dokazuje u šta se malena djevojčica pretvorila. Doduše, ne osuđujem ja Ilmu, ona još nije zrela, ali mi smeta što su njeni roditelji pucali na visoko i što su je već vidjeli kao pobjednicu. Njima su u glavi bili samo pobjeda, novac i ugovor koji pobjednik dobija.
Ipak, on su ti koji svoje dijete vaspitavaju i oni su jedini odgovorni za njeno ponašanje. I oni su ti koji je, žargonski rečeno, pumpaju da je zijvezda, što je totalno pogrešno. Ona još mnogo mora da uči, jer put do zvijezda je izuzetno težak i trnovit', kaže Kiki za Alo!