Vijesti
Žuta štampa
Jelena Rozga objavila "Okus mentola"
Tempo mi je lud, ali uživam u svakoj sekundi
16.03.2014. 14:00
Izvor: avaz.ba
Tempo mi je lud, ali uživam u svakoj sekundi
Dugonajavljivani singl i video popularne hrvatske pjevačice Jelene Rozge pod nazivom "Okus mentola" imao je nedavno premijeru. Osim što je prezadovoljna brojem nastupa u posljednje vrijeme, popularna Splićanka ističe da je oduševljena i prvim reakcijama publike na novu pjesmu.
Vjetar u leđa
- Moram priznati da mi je tempo doista lud i trenutno imam veoma mnogo obaveza, ali uživam u svakoj sekundi. Cijeli dan sam bila nervozna, jer mi je veoma stalo da to bude dobro i da ljudi prihvate "Okus mentola". Meni se pjesma odmah dopala i vjerujem u nju. Drago mi je, jer ne stižem odgovoriti na sve pozive i poruke dragih ljudi, koji mi govore da je pjesma već hit i nadam se da je tako - kazala je Rozga.
Vjetar u leđa daje joj vjerna publika, koja, kako kaže, prati svaki njen korak.
- Publika mi, zaista, daje ogromnu podršku, energiju i volju da radim sve ovo što radim. Zbog njih mi ništa nije teško - ističe Rozga te dodaje da je u narednom periodu očekuju nastupi u Sloveniji i Crnoj Gori, a njena želja je, kaže, i Sarajevo.
Dobra riječ
Atraktivna Splićanka pokazala je još jednom da plijeni pažnju izgledom, a ni komplimenti joj, priznaje, nisu mrski.
- Moja profesija je pjevanje i svakako mi je uvijek draže da mi neko kaže dobru riječ za pjesmu i za moje pjevanje. Naravno, kao i svakoj ženi, prija mi kada dobijem komplimente i za izgled. Pa kome ne bi bilo drago - govori Rozga.