Vijesti
Žuta štampa
Severina i Dodik u istom hotelu!
02.04.2014. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Severina i Dodik u istom hotelu!
Minuli vikend Beograd su posjetile hrvatska pevačica Severina Vučković i premijer Republike Srpske Milorad Dodik, koji su u subotu odsjeli u istom hotelu.
Kako saznaje Alo, njih dvoje su se opredijelili za hotel „Kraun plaza“, a sobe su im dodijeljene na istom spratu.
Ostaje nepoznato da li su se sreli i porazgovarali.Ispred ulaza je svo vrijeme stajala policija koja je tu bila zbog lične sigurnosti Milorada Dodika.
Ono što se zna, jeste da je Dodik veliki ljubitelj Severinine muzike. Svojevremeno je entitetskog premijera upravo zbog lijepe pjevačice isprozivao predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Mladen Ivanić. Dogodilo se to prije četiri godine kada je Dodik bio na čelu Organizacionog odbora 45. Kočićevog zbora. Naime, Ivanić je Dodikovu odluku da se u okviru te manifestacije održi koncert hrvatske estradne zvezde Severine okarakterisao kao „tragikomičnu“.
- Očito je premijer veliki Severinin ljubitelj. Pošto je on bitniji nego bilo ko drugi, onda će jedna srpska manifestacija, koja je oduvijek imala korijene u tradiciji, imati Severinu kao simbol srpstva - izjavio je ironično Ivanić, ali Dodik nije odustao od ideje da Seve nastupi na ovoj manifestaciji, a na tom koncertu se i sam latio mikrofona na iznenađenje prisutnih.