Vijesti
Žuta štampa
Emir Hadžihafizbegović
Mirnije spavam kako sam se sreo sa porodicom poginule
08.01.2015. 12:00
Izvor: mojevijesti.ba
Mirnije spavam kako sam se sreo sa porodicom poginule
Proslavljeni bh. glumac Emir Hadžihafizbegović je gostujući na televiziji N1 otkrio kako se osjeća tri mjeseca nakon stravične saobraćajne nesreće kada je smrtno nastradala jedna osoba, a dvije povrijeđene na autoputu A3.
Hadžihafizbegović je izjavio da je imao ljudsku odluku da ne daje izjave za medije o kobnoj noći.
"Prošlo je tri mjeseca od 12. oktobra. Nesreća se dogodila 50 kilometara od Zagreba. Operisali su me doktori iz Hrvatske i ne bih se osjećao dobro da sam se liječio u Sarajevu ili Fojonici s obzirom da pravna priča u vezi sa ovim nesretnim slučajem i dalje traje, međutim ja sam legalist i čekam epilog sve", rekao je Hadžihafizbegović.
Također, naš glumac je rekao kako je osoba koja je srušila signalizaciju i pobjegla, još nikad nije uhvaćena.
"Vraćao sam se iz Sarajeva, gdje sam snimao film. Dan kasnije sam trebao da letim u Makedoniju za Skoplje. Imao sam dva slobodna dana i odlučio sam da odem u BiH, jer su tada bili Opći izbori. Moram reći kako mi je producent rekao obzirom da mnogo radim, da bih se trebao odmoriti. Otišao sam u BiH i nesreća se dogodila.''
Kako je rekao Hadžihafizbegović nedavno se susreo i sa porodicom nastradale Anice Kuduz.
"Izrazio sam želju da se sretnem sa porodicom. Mnogo im se zahvaljujem na reakciji i na načinu na koji su cijeli nesretan događaj tretirali. Konačno mogu mirno spavati, nakon što sam se susreo sa porodicom nastradale žene", rekao je Hadžihafizbegović.