Vijesti
Žuta štampa
Koncert u najvećoj makedonskoj dvorani
Dino Merlin održao press konferenciju pred rekordnim brojem novinara u Skoplju
20.02.2015. 12:00
Izvor: avaz.ba
Dino Merlin održao press konferenciju pred rekordnim brojem novinara u Skoplju
Povodom predstojećeg velikog koncerta Dine Merlina u Skoplju zakazanog za 28. mart u najvećoj makedonskoj dvorani Boris Trajkovski, danas je održana službena press konferencija.
Kako navode organizatori press konferenciji je prisustvovao do sada rekordan broj novinara što potvrđuje ogromno interesovanje za koncert Dine Merlina i turneju Hotel Nacional u Makedoniji.
Prema izjavama produkcijskog tima i Dine Merlina tokom press konferencije, izvjesno je da se makedonskoj publici sprema pravi audio-vizuelni spektakl show-a Hotel Nacional.
Za “velike utakmice na velikim terenima”, kakav je zasigurno ovaj makedonski, produkcijski tim zadužen za realizaciju turneje Hotel Nacional najavio je binu na tri nivoa, najmodernije svjetlosne efekte i video projekcije te sveukupno najviše produkcijske standarde, koji će u kombinaciji s posebno pripremljenim aranžmanima i koreografijom doprinijeti da ovaj koncert ostavi neizbrisiv trag u sjećanjima makedonske publike, onako kao što je to bilo protekle subote u prepunoj Areni Stožice u Ljubljani, inače najvećoj dvorani u Sloveniji.