Vijesti
Žuta štampa
AMEL ĆURIĆ Nadam se ulasku u finale
05.06.2015. 12:00
Izvor: Dnevni list
AMEL ĆURIĆ Nadam se ulasku u finale
Bh. pjevač Amel Ćurić jedan je od sudionika poznatog glazbenog natjecateljskog showa “X Factor Adria”.
Amel Ćurić je osvojio srca publike i žirija, koji cijeni njegov jedinstveni stil, pjevačko iskustvo i snalaženje na sceni. Pjevač za Klix.ba govori o dosadašnjem tijeku natjecanja i svojim očekivanjima za dalje.
Ćurić je u protekloj emisiji “X Factora” nastupio otpjevavši pjesmu “Love me again” Johna Newmana, čime je oduševio žiri i publiku.
Dobre reakcije
Za Klix.ba kaže kako je još uvijek pod dojmom zadnjeg nastupa te kako je sretan zbog svega što se događa.
- Ljudi se javljaju sa svih strana, a reakcije su fenomenalne! Osjećao sam se stvarno odlično na onako moćnoj pozornici, sa svim tim svjetlosnim efektima i plesačima koji su stvarno vrhunski odradili svoj posao. Scena i koreografija su zaista izgledali svjetski, pohvalio je Ćurić produkciju “X Factora” i dodao kako je sretan što mu je dosad sve išlo od ruke.
Nada se da će ući u finale, no navodi kako mu nije glavni cilj pobijediti, iako bi to bio pečat na njegovu pobjedu od prije deset godina na natjecanju OBN “Supernova Music Talents”.
- Nedavno je objelodanjeno i to da pobjednik kao nagradu dobiva 20.000 eura, a to može biti i dobar poticaj za sve nas da se za to borimo i da se pokažemo u što boljem svjetlu. Finalisti će imati tu čast gostovati na koncertu Robbieja Williamsa na Ušću, što je stvarno velika stvar i san svakog pjevača, kazao je Ćurić za Klix.ba i dodao kako će u velikom finalu gost biti i James Arthur.
Hvala svima
Ćurić trenutačno boravi u Beogradu, a natjecateljima je svaki dan od jutra do navečer ispunjen brojnim snimanjima, koreografskim i vokalnim probama te sastancima s mentorima i produkcijom. Nemaju puno vremena za opuštanje, ali kada uspiju dobiti nekoliko slobodnih sati, rado prošeću Beogradom ili se zatvore u svoje sobe kako bi malo odspavali.
- Iskoristio bih ovu priliku da se od srca zahvalim svima koji me podržavaju i glasuju za mene jer u ovoj fazi natjecanja samo glasovi publike odlučuju ide li neki natjecatelj dalje ili ne. Ljudi, hvala vam do neba!, poručio je Ćurić.
Do velikog finala 21. lipnja u Beogradskoj areni ostale su još dvije epizode, a bh. izvođači na “X Factor Adria” natjecanju – Amel Ćurić, Magdalena Bogić te Tarik Mulaomerović i Adnan Pacoli se nadaju potpori gledatelja iz svoje zemlje.