Vijesti
Žuta štampa
Novi detalji ljubavne veze
PA DJEČAČE DRAGI Šokantno saznanje o ljubavi Rade Manojlović i Harisa Berkovića!
08.09.2016. 12:00
Izvor: avaz.ba
PA DJEČAČE DRAGI Šokantno saznanje o ljubavi Rade Manojlović i Harisa Berkovića!
Ljubav između Rade Manojlović i Harisa Berkovića puna je skandala, a nedavno se pojavilo i novo, šokantno saznanje.
Naime, izvor blizak pjevaču, otkrio je da je Haris uporedo sa Radom održavao vezu i sa izvjesnom Eminom iz BIH koja studira u Beogradu na Pravnom fakultetu.
Njih dvoje su skoro dvije godine u neobaveznoj vezi, ali Harisa to nije omelo da se viđa sa Radom, pa čak i da prije nekoliko mjeseci pređe da živi u njen stan na Vračaru.
- Haris je sa Eminom oko dvije odine, ali joj je objasnio da ne treba da se eksponiraju zbog njegove pjevačke karijere. Njegovi najdraži drugari znaju za nju, kao i Harisova porodica. Emina je baš zaljubljena u Harisa i nju ne zanima da se javno pojavljuje sa njim, što njemu itekako odgovara.
Kada je započeo vezu sa Radom, a mediji počeli da pišu o njihovoj romansi, Haris se Emini pravdao da to nije istina i da je dobro što ga povezuju sa Radom jer sa njom ima duet.
Čak i kad je iz novina saznala da Haris živi kod Rade, slagao ju je da živi sa jednim drugom i njegovom djevojkom kada je u Beogradu, te da je zbog toga ne vodi u taj stan. A pošto Emina iznajmljuje stan sa cimerkom, Haris je često tokom boravka u Beogradu spavao i kod Emine - ispričao izvor blizak Harisu.