Vijesti
Žuta štampa
Sve spremno za Egzil koncert u Sarajevu: Frenkie, Kontra i Indigo napravit će spektakl
02.02.2018. 12:00
Izvor: klix.ba
Sve spremno za Egzil koncert u Sarajevu: Frenkie, Kontra i Indigo napravit će spektakl
Ostalo je samo još nekoliko dana do prvog velikog hip-hop događaja u Sarajevu ove godine - Egzila. Može se slobodno reći da Frenkie, Kontra i Indigo dugo nisu imali veći interes za jedan koncert i to sasvim sazluženo.
Glavni razlog tome je fantastični album koji su donijeli iz Tokija. Egzil je pobrao odlične kritike širom regije, bio najprodavanije izdanje na Google play-u, među najslušanijim izdanjima na Deezeru, a single "Đe će ko" je uoči koncerta prešao prvi milion pregleda.
Red Bull Music sa prestavljanjem Egzila široj publici u Sarajevu nastavlja svoju misiju inspiracije i njegovanja kreativnosti. Ova podrška dovodi nas i do drugog razloga velikog interesovanja za koncert, a to su i veoma zanimljivi gosti koji će spomenuti trojac pratiti u amfiteatru. Pored Fm Jam ekipe na bini će biti Katarza, Stoposto, Shtuka te popularni srpski reper Marčelo.
Sve ukazuje da as u subotu očekuje prepun amfiteatar, tako da ako još niste nabavili svoju ulaznicu požurite u BKC ili do platoa Skenderije. Organizatori javljaju da je ostao veoma mali broj karata, pa je moguće da se koncert rasprodati do vikenda", saiopćeno je.
Vrata se u subotu otvaraju u 21 sati, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 10 KM.