Vijesti
Žuta štampa
Dara Bubamara otkrila šta se zapravo krije iza napada Georgieva i Vidića na nju
06.11.2018. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Dara Bubamara otkrila šta se zapravo krije iza napada Georgieva i Vidića na nju
Proteklih nekoliko dana prošlo je u znaku prozivki koje su Vlado Georgiev i Saša Vidić uputili na račun Dare Bubamare, a pjevačica je riješila da konačno istjera stvari na čistac, te da iznese svoje mišljenje o tome odakle svi ovi verbalni napadi na nju potiču.

– Kad god izbacim pjesmu i pojavim se na televiziji, to izazove toliko ludilo, samo sam za jedan dan u trendingu… Jednostavno, izazovem burne reakcije kojekakvih ljudi, a pogotovo ljudi koji su propali da ih ne spominjem… Ne prozivaju mene u tom kontekstu velike zvijezde kao što su Brena, Ceca, Karleuša, nego takvi likovi – iznijela je svoje mišljenje za Scandal Dara, da bi potom nastavila još žešće:

– Taj dan (prim.aut. po izlasku novog singla) su se odmah javili Vidić, Vlado Georgiev… Oni su propali pijanci i narkomani, a hvataju se za moje parče slave… Komentarišu mene koja sam mašina i koja 24 sata dnevno razmišljam o karijeri, izgledu, liniji… Svi znamo koliko je teško kada onda dođe neki kreten neostvareni koji živi u golubarniku i provodi vrijeme u kafani, neradnik i onda takav neko pljuje nečiji rad. Kad oni budu imali takvu pjesmu i takav hit kao ja, neka mi se jave! – zaključila je Bubamara.