Vijesti
Žuta štampa
ANA SEVIĆ OTVORENO O DARKOVOJ NESREĆI: Radim sve što je u mojoj moći da Lorena ne sazna!
07.11.2018. 12:00
Izvor: Avaz.ba
ANA SEVIĆ OTVORENO O DARKOVOJ NESREĆI: Radim sve što je u mojoj moći da Lorena ne sazna!
Svašta se piše i ja ne želim da ulazim u detalje, kao što ni do sada nisam ja bila ta koja je davala izjave - tako će biti i ubuduće
Ana Sević prolazi kroz težak životni period, jer se njen i dalje zakoniti suprug Darko Lazić bori sa stravičnim povredama nakon saobraćajne nesreće koju je doživio nadomak rodnog mjesta. Jedno vrijeme se nije oglašavala ni na društvenim mrežama, a sve vrijeme provodila je u KBC Zemun gdje pjevač leži.

Priznajući da se osjeća kao razapeta, riješila je da stavi tačku na gradske priče, napominjući da ostaje pri odluci da neće iznositi informacije iz bolnice, kao što to nije činila do sada.

–Svašta se piše i ja ne želim da ulazim u detalje, kao što ni do sada nisam ja bila ta koja je davala izjave – tako će biti i ubuduće. Samo doktori, ovlašćeni, imaju pravo da komentarišu. I direktor bolnice. Nije ni vrijeme ni mjesto da se od takvih stvari pravi senzacija – izjavila je Ana u Amidži šouu kod Ognjena Amidžića.

Ana je, sa druge strane, napomenula ljekarima da na nju mogu 24 sata da računaju.

–Ja sam se trudila da oni mene ne vide – kaže za predstavnike medija koje svakodnevno viđa ispred KBC Zemun, ali kojima se također od srca i zahvaljuje: “U svemu tome ja sam vidjela ogromnu podršku i čula sam da su mnogi ljudski postupili, znam za neke stvari koje su uradili – izjavila je ona koja se svojski trudi da do njenog još uvijek zakonitog supruga ne dopre nimalo negativne energije, kako bi se što prije oporavio.

Inače, Ana i Darko već godinu dana nisu zajedno, kako pjevačica navodi, ali još uvijek nisu zvanično razvedeni, a evo i zašto.



–Nije potpisano još ništa, to se odužilo. Mi smo postigli dogovor odmah po rastanku, a iz nekih njegovih razloga to se još nije realizovalo – kaže Ana.

Kao i porodica, prijatelji, brojne drage kolege i narod uopšte, atraktivna brineta nada se brzom oporavku bivšeg supruga.

–On je rođeni pobjednik, ne može da bude drugačije, u to sam sigurna – izjavila je ona.

Kćerkici Loreni ne planira da kaže šta se desilo njenom tati, jer smatra da je dovoljno velika da se potrese, ali i dovoljno mala da bi shvatila o čemu se zaista radi.

–Radim sve što je u mojoj moći da do toga ne dođe. Ona ne treba da zna. Dovoljno je velika da se potrese, a dovoljno mala da bi shvatila šta se dešava. Svi su upućeni u priču i čuvaju je od toga da bilo šta dođe do nje. Ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da ona uvijek bude sretna i nasmijana. Pita za njega, ali navikla je da on nije tu, da nije prisutan. Kažem joj da je na putu i to je to – izjavila je Ana.

Nakon rastanka od Darka, Ana je uplovila u romansu sa Danijelom Nedeljkovićem. Kako kaže, “vode su mirne”, ali o sljedećem koraku mudro šuti.

–Mi smo u ozbiljnoj vezi, sve je kako treba, a na pitanje o vjeridbi samo je prokomentarisala: E sad me mnogo pitaš… Ne mogu to da ti kažem – rekla je voditelju, te dodala da to treba da pita Danijela.