Vijesti
Žuta štampa
Amra Silajdžić-Džeko: Voljela bih imati petero djece
12.11.2018. 12:00
Izvor: klix.ba
Amra Silajdžić-Džeko: Voljela bih imati petero djece
Amra Silajdžić-Džeko je žena koja se može pohvaliti međunarodnim uspjehom i činjenicom da je na poslovnom planu ostvarila sve moguće ciljeve. Osim toga, sretno je udata i majka je troje djece, a u razgovoru za Klix.ba Amra je, između ostalog, otkrila kako bi željela imati petero djece.
Od mjeseca oktobra Amra Silajdžić - Džeko na Federalnoj televiziji ima emisiju "Ženske priče s Amrom Džeko". Do sada je prikazano pet emisija, a Amra kaže kako su reakcije publike i više nego fenomenalne.
"Ponosna sam i presretna što su gledaoci prepoznali emisiju, ne samo žene već i muškarci. Gleda nas čak deset posto muškaraca. Sam projekt je jedna predivna priča i ne samo da se nisam dvoumila, nego sam ga i objeručke prihvatila, znala sam da me čeka puno posla, možda nisam ni znala koliko će biti teško, ali svaki trud i svaka kapljica znoja je vrijedila", rekla je na početku našeg razgovora Amra Silajdžić-Džeko i dodala kako je akcenat projekta na jakoj ženi.
U dvanaest emisija Amra je ugostila 50 gošći, a svaka od njih imala je posebnu priču.
"Svaka gošća je tu neku svoju priču, emociju, strast prema poslu, onim čime se bavi, životu, hrani, umjetnosti, historiji prenijela kroz grad u kojem živi. Vjerujem da smo uspjeli spojiti promociju BiH i predivnih krajeva s pričama jakih, uspješnih žena", rekla je Amra.