Vijesti
Žuta štampa
Viki Miljković iskreno: Bila sam na dnu, Saša Popović mi je uvijek čuvao leđa
19.11.2018. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Viki Miljković iskreno: Bila sam na dnu, Saša Popović mi je uvijek čuvao leđa
Iako je po prirodi smirena osoba, Violeta Viki Miljković često je bila na udaru kolega iz žirija “Zvezda Granda”, ali im ona, kako kaže, to nije zamjerila. Ovih dana je u žiži javnosti zbog kupovine tri stana u luksuznom kompleksu “Beograd na vodi”, a na pitanje ko je više uložio, ona ili suprug Taške, kroz osmijeh kaže:

– Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvjetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspio.

Njena kuma na vjenčanju je bila i Svetlana Ceca Ražnatović, a na pitanje da li je ona u tim trenucima bila njeno rame za plakanje, Viki kaže:

– Da, moje kume su bile tu, ako pričamo o ljudima sa estrade. Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svjestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovjek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvijek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvijek čuvao leđa, kaže Viki za Blic.

Na pitanje da li joj se sviđa nova koncepcija “Zvezda Granda”, pjevačica kaže:

– I ono je bilo dobro i ovo je dobro. Ovo je fantastično. Da nije bilo dobro ne bi bilo najgledanije. Ali prosto je vrijeme za promjenu. Narod uvijek voli nešto novo. Mi smo im ponudili, i to se održava tako što nam ljudi pokazuju zahvalnost. Zato smo i najgledaniji.