Vijesti
Žuta štampa
Jedan potez sa snimanja otkrio pravo stanje Jelene Karleuše
22.01.2019. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Jedan potez sa snimanja otkrio pravo stanje Jelene Karleuše
Srbijanska pjevačica, Jelena Karleuša imala je snimanje "Zvezda Granda", a isto je napustila vidno neraspoložena, u pratnji menadžera, dok joj nimalo nije bilo lako da ocjenjuje kandidate u muzičkom takmičenju, nakon što je javnost saznala za njenu aferu sa bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom.

Pjevačica se na snimanju žalila Mariji Šerifović i Đorđu Davidu da joj se tresu ruke, a za razliku od prethodnih puta, kada je na snimanja emisija dolazila mahom raspoložena, sada nije željela da komunicira sa predstavnicima sedme sile.

Ono što je svima skrenulo pažnju to je da Jelena nije bila na svom mjestu, gdje obično sjedi, pored Davida i Marije, ona je zapravo uslikana pored Saše Popovića.
Jelena je uvijek bila u centru pažnje i jedna od najglasnijih u žiriju muzičkog takmičenja, a sada je samo željela da bude što dalje od objektva. Njoj je strašno teško zbog svega kroz šta prolazi, ne može da se smiri, a ova fotografija je otkrila da pjevačica samo želi da se skloni od svega i što prije prođe pakao koji prolazi.