Vijesti
Žuta štampa
Kija ima novog dečka, a evo kako je Sloba reagirao kada mu je saopćila
15.02.2019. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Kija ima novog dečka, a evo kako je Sloba reagirao kada mu je saopćila
Kija Kockar konačno priznala da ima novog dečka. Ona već nekoliko mjeseci uživa u vezi sa misterioznim muškarcem.

- Već pet mjeseci sam u sretnoj vezi. Zaljubljena sam u čovjeka koji nije odavde. Konačno sam krenula dalje - rekla je Kristina i dodala.

- On nije iz javnog života, nema društvene mreže, ozbiljan je čovjek i ne živi u Srbiji. Veoma je poseban, i, što je najbitnije, poznaje me veoma dobro. Ne smeta mu što ga krijem, jer ne voli da se eksponira u javnosti. A i nisam sigurna da li bi mogao da izdrži medijski pritisak. Ne može to svako. E sad, ako se udam za njega, naravno da neću to baš moći da sakrijem - rekla je Kockar.

Jedino je njena majka Nadica imala tu čast da vidi budućeg zeta, piše "Telegraf".

- Mediji, ali i oni koji me vole i ne vole, zagorčali bi nam život. Čak ga ni moji prijatelji nisu upoznali, ne znaju ni kako izgleda. Samo ga je vidjela moja mama. Nama je najljepše kad smo sami. Znam da će sada paparaci da me prate, kako bi nas uslikali, ali to im neće biti baš lako, jer on ne živi ovdje - objasnila je ona.

Kija je lijepu vijest saopćila i svom bivšem suprugu Slobi Radanoviću, međutim on se prilično iznenadio kada je čuo.

- Kada sam rekla Slobi da imam dečka, napravio je facu kao da sam mu nekog ubila. Kada sam vidjela da je preblijedio, rekla sam mu da se šalim. Lagala sam ga, jer bez obzira na to šta je on meni učinio, nisam imala srca da ga povrijedim - priznala je Kockar.