Vijesti
Žuta štampa
Hanka Paldum održala koncert za pamćenje u velikom studiju BHRT-a
20.02.2019. 12:00
Izvor: klix.ba
Hanka Paldum održala koncert za pamćenje u velikom studiju BHRT-a
Popularna i jedinstvena bh. pjevačica Hanka Paldum nastupila je u Narodnom studiju BHRT-a koji je bio popunjen do posljednjeg mjesta. Slavna pjevačica pjevala je uz pratnju Orkestra Muzičke produkcije BHRT-a.
Hankini posebni gosti su bili atraktivna Nikolina Kovač, bh. i srbijanska pop-folk pjevačica, i mladi talentovani interpretator sevdalinki Zanin Berbić. Hanka Paldum je otpjevala 14 velikih pjesama između kojih su neprolazne "Ja te pjesmom zovem", "Zelene Oči", "Crne kose", "Voljela sam voljela", "Sa sa Sarajevo", "Kani Suzo Izdajice" i druge koje je mnogobrojna publika ispraćala ovacijama.
"Studio N je nešto drugačije od onog na šta sam navikla, super zvuk, iskrena emocija, publika koja voli, poštuje našu muziku i vrijedna ekipa koja iza svega stoji", izjavila je Hanka za BH Radio 1.
Hanku poštuju i slušaju svi, a zato su zaslužni, prije svega, Hankin glas i talenat koji je nosila u sebi i razvijala ga od samih početaka karijere, školujući glas, gradeći karijeru upornim radom, kvalitetnim pjesmama i krajnje profesionalnim odnosom prema poslu kojim se bavi.
Pjevačica je prepoznatljiva po odličnim glasovnim sposobnostima i originalnim interpretacijama što je potvrdila svojim nastupom u Studiju N.