Korisnička podrška
Real Player

Još neko vreme bićete u mogućnosti da većinu programa iz naše ponude pratite na dosadašnji način, putem Real Playera, ali vremenom ovaj način prenosa sadržaja biće u potpunosti zamenjen naprednijim koji će vam pored boljeg kvaliteta slike i zvuka omogućiti praćenje programa na različitim platformama i uređajima.

Međutim, Real Player ostaće i dalje neophodan za pristup dodatnim sadržajima koje nudimo na sajtu, filmovima, serijama i arhivitanim snimcima značajnih sportskih i kulturnih događaja.

Besplatnu verziju Real Player-a koju preporučujemo kao najadekvatniju za praćenje naših sadržaja možete preuzeti odavde:

Preuzmite Real Player

Mogućnost praćenja sadržaja putem Real Playera možete isprobati ovde:

Real Player DEMO

Slika u Real Player-u "mrzne"

Automatsko podešavanje (važi samo za Windows operativni sistem)

Zatvorite vaš Real Player u potpunosti, i preuzmite fajl za automatsko podešavanje. Potrebno je da odaberete opciju RUN, ili OPEN kako biste aktivirali fajl, kao što je pokazano na slici:Ukoliko nemate opciju RUN ili OPEN, već samo SAVE, sačuvajte fajl i potom ga pokrenite sa vašeg diska.Potrebno je da odgovorite potvrdno na pitanje da li ste sigurni da želite da pokrenete fajl:Po uspešnom kompletiranju automatskog podešavanja, treba da dobijete informaciju da su podaci uspešno snimljeni u Registar:Nakon ovoga ponovo pokušajte da koristite Real Player.

Manuelno podešavanje

U slučaju da ne uspevate da pokrenete automatsko podešavanje iznad ili ono ne funkcioniše, možete ručno izvršiti podešavanja na sledeći način:

Otvorite opcije (preferences) Real Playera.

Kada je glavni meni ceo prikazan:
Real Player sa celim glavnim menijem

Kada je glavni meni delimično sakriven:
Real Player sa sakrivenim glavnim menijem

Podesite opcije za protok (bandwidth) da budu iste kao na slici:
Normal - DSL/Cable (384Kbps)
Maximum - Office LAN (10Mbps and above)

Real Player opcije

Program ne kreće, već se samo vrti "loading" animacija u Real Player-u

Problemi sa slikom iako je Real Player podešen kao što je opisano iznadU slučaju da vam Real Player samo pokazuje kako učitava sadržaj, bez uspešnog starta nakon 60 sekundi ili više, u istim opcijama Real Playera kako je prikazano iznad, pokušajte sledeće:

Real Player opcije

Problemi sa slikom iako je Real Player podešen kao što je opisano iznad

Ukoliko i dalje imate problema sa slikom, a vaš Real Player podešen kako je opisano, i vaša internet brzina je prema specifikaciji dovoljna, možete pokušati da deinstalirate (uninstall) i ponovo instalirate vaš Real Player.

Real Player pita za username i password

Usled griješke proizvođača Real Player-a, sa pojedinim verzijama nije moguće pratiti BalkaniYUm programe.

Ako programe trenutno pratite bez problema, molimo vas da pokrenete OVAJ FAJL kako biste onemogućili da vam se Real Player automatski promjeni na najnoviju (neispravnu) verziju.

Ako se ovo međutim već dogodilo, i više ne možete da pratite sadržaje (Real Player vas pita za username i password), molimo vas preuzmite OVAJ FAJL kako biste instalirali prethodnu verziju Real Player-a.

Izvinjavamo se zbog neugodnosti svim korisnicima sa ovim problemom